Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SP

peckaml

28. 6. 2009 20:45
Kureci parky...

kdybyste vedeli, co se do tech parku dava... Kuze, led, soja... to je jeste namka:) Pokazde kdyz projizdim kolem drubezarny, premyslim, jestli ten smrad jsou kurata pred zpracovanim, nebo po nem:)

0 0
možnosti
RP

tata01

9. 11. 2008 21:57
dost

dobrý párky se dají koupit v Lidlu asi tak 90% masa, ale stojej zhruba 140kč/kg

0 0
možnosti

WIFI

10. 11. 2008 7:54
Re: dost

v Lidlu, jo ? Si děláš legraci, ne ? V okresním městě, když Lidl otevírali, měli takovou kvalitu, že se např. pivo honosilo značkou Pivo (asi výplach z cisteren) atd. :-)

0 0
možnosti
RB

erben3

9. 11. 2008 16:53
.

Už na té fotce je jasné, že ty párky mají jiné složení. ty vpravo jsou světlejší. Zřejmě v nich bude víc namletých kůží a podobného sajrajtu. Divím se Vám, že si kupujete podobná svinstva, ale když Vám to chutná... Jinak kvalitní párky, kterými si 1-2 x za měsíc obohacuji snídaně já, stoji kolem 50 Kč / 6 nožiček. Ale chutnají opravdu jako párky.

0 0
možnosti

Veronica

9. 11. 2008 17:00
Re: .

Můžete dát konkrétnější tip?

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

9. 11. 2008 15:13
technika se zabehava

Balickovaci stroj ma po zavedeni "vylepsenych" parku jeste krapet problemy.

0 0
možnosti
DK

Bertiik

9. 11. 2008 14:35
Asi přidali víc drceného ledu

Ten se rozpustí a zanechá ve hmotě (nevím, jak jinak to nazvat) prázdná místa (nadýchaná konzistence) a šťavnatost ze vstřebané vody. Ta není příliš drahá, takže cena se nezmění, váha je víceméně stejná a zákazník je úspěšně obluzen. Prostě Vodňanský zázrak. Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2997x
Mým původním oborem je ekologie, později lékařská mikrobiologie.

Seznam rubrik