Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Do lesa nkdy bez spreje nebo bez pistole. A útočný čokly okamžitě sejmout.

1 1
možnosti
VV

Já bych pustil psa z vodítka už u vrátek.

0 1
možnosti
Foto

Mam treti mesic dalmatina z utulku je mu 6 a pul let a co se tyka lovu, tak je to jedinecny pes. O divoka zvirata se absolutne nazajima, minule na louce mu hopkali pred nosem mladi zajicci a vubec honezajimali. Nerve se, nezajimaji ho lidi, co v lese jezdi na kole nebo behaji. Ocuchava si travu a kere, vsechno studuje a pozoruje a je v pohode. Na voditku ovsem tahne, ze by mi vykloubil rameno. Hned po utulku jsem ho mesela nechat 3 hodiny litat polouce sem a tam, aby se uklidnil a vybehal. Mezitim mu staci dve hodinove prochazky denne a je to spokojeny, vyrovnany pes.

2 2
možnosti
Foto

Mam zivotni zkusenost, ze jak je jeden pes na voditku a ostatni na volno, je ten pes na voditko agresivni. Kdyz jsou vsichni navolno nestane se nic.

2 2
možnosti
Foto

Jakože nic ve zlým, ale takovou hysterii mám ráda:) Jestli ti psi na první povel odkráčeli k noze tak byli dost pravděpodobně fakt vychovaný s přivoláním a třeba i přivoláním od zvěře, není důvod nevěřit. Samozřejmě, že nemůžete vědět co a jak a jestli nemaj pány asociály a tři rotwíky potkat v lese a nejdřív nikoho nevidět bych asi nechtěla.Nicméně pokud se páníčci objevili a psi na první povel zareagovali tak bych to jaksi uzavřela. Na vodítku pokud to v těch konkrétních místech zakázané fakt být nemusí. Jako..já už na tohle nejsem zvyklá, 5 let mám malýho 5 kg smetáka kterýho dle okolí pomalu veškerým výcvikem mučím:)))

1 1
možnosti
AV

A19n28n31a 50V70e56s76e76l84á

12. 8. 2013 12:15

a co když příště zaútočí ? To je stejné jako když po cyklostezce běhá pes an vodítku ze strany na stranu a majitel psa se rozčiluje, že jste mu málem přejel psa.

1 0
možnosti
RP

Autor nemá ani zbla ponětí, že les je soukromý majetek. Na který díky zákonům má přístup pouze jako turista nebo sběrač hub, lesních plodů a klestí. Jinak tam nemá co dělat. Pokud chce nechat proběhnout psa, tak ať jde na nějaké psí cvičiště nebo městský park.

Nebo ať si koupí svůj pozemek, nějakou velkou zahradu . Nebo les, který nechá vyjmout z honebních pozemků a vyřídí povolení k jeho oplocení.

0 3
možnosti

Jakože ... vzít psa do lesa vyběhat na vodítku?

1 0
možnosti
MS

Když na volno, tak s náhubkem. V čem je problém? :-P

1 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 689x
40 let se pohybuji ve sportovním světě aktivně jako atlet i trenér. A pořád to beru stále stejně vážně, jen čím jsem starší, tak čím dál víc vím, že nic nevím.

Seznam rubrik