Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak buď vystoupit z EU a nebo nést zelený úděl, do kterého mimo jiné patří světlo a teplo jen pro vyvolené.

2 0
možnosti
Foto

Jako důvod pro "vyhození nájemníka z bytu" dnes stačí 3 měsíce nezaplatit za nájemné a služby. O kolik tisíců (a nebo snad rovnou statisíců až milionů???) se v Česku[>-] za půl roku zvýší počet bezdomovců?? A co budou majitelé těch prázdných bytů s těmi nevytápěnými a neobydlenými - a časem zcela "neobyvatelnými" byty vlastně dělat? Zřídí v nich za účelem svého vlastního zisku snad sklady neprodaných knih, tvrdého chleba a granulí pro psy a kočky???;-O

0 0
možnosti
Foto

M62a31r26e80k 65H65u61r81t

28. 1. 2022 6:59

Podivejme se do Francie jakym zpusobem se obcan u nich dostane u EDF (francouzský ČEZ) ke zvýhodněnému tarifu, ktery vůbec není tržní a o jehož výši rozhoduji ministri dvou ministerstev na zaklade mnoha faktorů. Takze toto reseni jiste neodporuje EU direktivam a pujde u nas 100% aplikovat.

1 0
možnosti
VV

Tak o tom neco prosim napiste, kdyz uz jste se tam podival.

Dekuji i za ostatni.

0 0
možnosti
JF

Je to rozhodně problém realizovat něco ve státě v situaci, kdy je potřeba zapojit ve větší míře soukromý sektor, ale zároveň se to nesmí rozkrást ... nemluvě rozkrást ještě dřív než se to vůbec k tomu rozkrádání v soukromém dostane ;-D

0 0
možnosti
PK

Dát licenci v podstatě každému - prý jich bylo vydáno více jak 400, je u takových základních komodit nesmysl. Z toho je cca 80 aktivních. Fakt je že na demonopolizaci tlačil Brusel a potažmo Praha - jedině svobodný trh rozbije monopoly ... Jak to dopadá víme, i ERÚ skončilo u DPI:-) A to chce Vitásková kandidovat na prezidentku;-D

K těm zálohám . osobní zkušenost. Po pádu Bohemia jsem byl 1 měsíc u DPI - ČEZ. Sice jsem se k novému přehlásil dříve (asi za 14 dní), ale vzal mě s odkladem cca 2 týdny. U Bohemia jsem platil cca 1200, ČEZ poslal požadavek na zálohu 6500, ale vrátili 4500, takže měsíc vyšel na 2 tácy. Je to o 60% víc, ale čekal jsem větší dardu. Zálohu vystavoval ČEZ na cca 3 měsíce, předpokládal, že takový bude průměr přehlášení. Takto jsem to pochopil.

0 0
možnosti
Foto

Vláda by měla začít rušit veškeré regulace a omezení v podnikatelské činnosti. To je jediná správná cesta jak učinit energie levnějšími a dostupnými pro každého.

3 3
možnosti
VV

Stalo se, uz Weimarer Republik s tim experimentovala. Bochnik chleba tenkrat stal kolem 10 000 000 000 Marek. Jistemu Adolfu Hitlerovi to celkem umoznilo cestu k moci.

1 3
možnosti
JM

J86a18n 37M26a55r23e22k

28. 1. 2022 6:40

Ještě byste měl dodat další modní klišé pane Bicera..."Lépe už bylo"

2 0
možnosti
MP

Jen ať pořádný zemětřesení by tahle země jenom potřebovala. Aby se politici probrali.

2 0
možnosti
PK

Něco udělat mohou, ale systém burzy nezmění ani Babiš ani Fiala. A z EU nevystoupí ani Okamura, když by hačal ve Strakovce.

3 0
možnosti
  • Počet článků 121
  • Celková karma 36,32
  • Průměrná čtenost 2397x
Celý život jsem pracoval v komunikaci, napřed jako novinář s tematikou zahraniční politiky. Dodnes mne formuje šok z hrůz kambodžské genocidy spáchané v 70. letech Rudými Khmery. Byla naplánována jako maoistické sociální inženýrství a míněna  jako "náprava společnosti" zničením všeho, co nejsou a netvoří rolníci. Proto stoupence dnešní ideologie "zelené revoluce" s obdobnými zničujícími dopady na ekonomiku a společnost nazývám Zelenými Khmery. Přidal jsem do spolku českých vědců a expertů (realisticka.cz), protože v důsledku násilně prosazované totální elektromobility tuším existenční ohrožení dosud nejvýznamnější společnosti Škoda Auto a celého autoprůmyslu v EU. Byl jsem totiž  také 11 let mluvčím automobilky. Stabilní a cenově dostupná elektřina není komoditou, je to základní podmínka fungování naší civilizace.     

Seznam rubrik