Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M47a27r14e10k 12H39u30r56t

14. 3. 2022 21:31

S vízy nemáte pravdu, mnoho zemí EU rusům víza uděluje úplně normálně. Řecko, Itálie, Španělsko a samozřejmě ruská pátá kolona Německo. Peníze jim nesmrdí a letní dovolené jsou blízko.

1 0
možnosti
Foto

M15a79r90e55k 33H44u67r91t

14. 3. 2022 21:33

a co si rusové myslí lze snado zjistit čtením diskuze třeba na ria novosti - normální komentář je tak jeden z 20...zbytek má vymydlenou hlavu.

0 0
možnosti

Oni prchají, ale tu ruskou náturu si nesou s sebou.

2 0
možnosti
Foto

Jak kdo. Někteří možná prchají, protože jim hrozí kriminál za nesouhlas s agresí. Těžko to rozlišit.

0 0
možnosti

No tak nevím, opravdu se 10 % populace v Rusku živilo v IT s průměrným ziskem cca 3000 USD ?

0 0
možnosti
Foto

Někdo přece ten Aeronet a Sputnik tvořit musel. ;-D

1 0
možnosti

Velmi zajímavý rozbor situace v Rusku.

0 0
možnosti
Foto

Před jako válkou Rusové prchají? Vždyť u nich žádná není. Jim někdo bombarduje obytné domy nebo nemocnice? Používá u nich zakázané bojové prostředky? Nic z toho se jejich netýká. A pokud utíkají před jejich šíleným vůdcem, kterého si zvolili, tak ať raději zůstanou doma a svrhnou ho. Jinak jsou to jenom ekonomičtí uprchlíci, a takové přece nechceme, ne?

3 2
možnosti

Prchaji?

Nejsou spis vyzvani jejich vudcem aby predem pripravovali pudu pro specialni akci?

1 0
možnosti
  • Počet článků 121
  • Celková karma 36,26
  • Průměrná čtenost 2365x
Celý život jsem pracoval v komunikaci, napřed jako novinář s tematikou zahraniční politiky. Dodnes mne formuje šok z hrůz kambodžské genocidy spáchané v 70. letech Rudými Khmery. Byla naplánována jako maoistické sociální inženýrství a míněna  jako "náprava společnosti" zničením všeho, co nejsou a netvoří rolníci. Proto stoupence dnešní ideologie "zelené revoluce" s obdobnými zničujícími dopady na ekonomiku a společnost nazývám Zelenými Khmery. Přidal jsem do spolku českých vědců a expertů (realisticka.cz), protože v důsledku násilně prosazované totální elektromobility tuším existenční ohrožení dosud nejvýznamnější společnosti Škoda Auto a celého autoprůmyslu v EU. Byl jsem totiž  také 11 let mluvčím automobilky. Stabilní a cenově dostupná elektřina není komoditou, je to základní podmínka fungování naší civilizace.     

Seznam rubrik