Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J18a92n 40K37a78r53a47s35e38k

26. 2. 2022 23:06

rika se tomu odborne obsese.

Obsese jsou nechtěné, vtíravé, opakující se a neodbytné myšlenky, které se znovu a znovu vnucují do mysli člověka. U autora je to problematika obnovitelnych zdroju energie, ktere mu nedaji spat.

Resit se to da jednak medikacni lecbou a nebo za pomoci terapeutickych sezeni. U tezke obsese je dokonce mozne, ze to uhrazuji i nektere pojistovny.

0 0
možnosti
JF

Vliv OZE je ten, ze Rusku padaj odklonem od plynu, uhlí i jádra akcie což Wall street pravdepodobne těší Německo jiz méně - ty kulturní ekonomicke vazby jsou jiné u USA a u Německa - Putin je ostatně po vzoru Kateřiny Veliké bytem z Petersburgu z poloviční germanista z prvni poloviny a z druhe z vymenneho pobytu v Drážďanech ... Rusko nějak musi z pohledu OZE investovat do budoucnosti stejně jako chtelo investovat NATO ... teď si dle jeho slov bere jen to co zašantročil pasák sviní Chruscev - Krym, Luhansk a Donbas a krom toho celkem demokratický umožňuje Rusům žít v Rusku i s jejich domy, polnostmi a ne na Ukrajině coz je predpokladany vysledek - Cezko ma zase ponekud jiný sveraz demokraticke tradice výkladu slova vlády lidu sobe tj. demogracie - to by to řešilo jako zradu světových velmocí, vyckani poklidneho probehnuti treti svetove valky a pak mirovymi a demokratickymi deportacemi nepohodlnych kusu svobodnych a stastnych obcanu vstric novym obzorum. Je to takový vubec hezký precedenc do budoucna az se bude nekdo citit opet jako uplne ten nejvetsi demokrat co kdy byl. Putin je uplny demokraticky niemand.

0 0
možnosti
Foto

Bohužel já v minulosti nestudovat váš jazyk.... nerozumět. Nět nět.

0 0
možnosti
JV

J37i84r61i 65V57r52a96b97e47c

24. 2. 2022 17:59

Smutný, vy musíte být Český Einstein ;-D

Rv

3 3
možnosti
PZ

Pane Smutný, nelze Vám upřít, že máte dar psaného slova a asi i řeči, ale Váš boj proti OZE Vás staví do pozice obhájců telefonních budek v době nástupu mobilních telefonů. Propojit energiewende, invazi do svrchovaného státu a hurá jádro, to je i na Vás trochu moc.

7 1
možnosti
VV

Jestli to nebude tim, ze o tom, o cem pise vi jen velmi malo, nebo spise vubec nic.

5 3
možnosti
Foto

Ne.

Viníkem je vždy jen a pouze pachatel.

5 0
možnosti
MS

Po diskusi s řadou kolegům jsem korigoval titulek článku na "Spoluviníkem ruské agrese...".

0 0
možnosti
Foto

Výborný blog, poukazuje na jádro problému. A název je více než výstižný. A nejvýživnější je ta diskuse - píší sem fakticky výhradně jen lidé, co ten článek nechápou. To si pak jeden uvědomí, proč lidi křičí "zlý Putin, zlý" a přitom nehodlají ani hnout prstem pro obranu své vlasti. - - - - Válka není příjemná věc, milánkové. Bahbno, špína, hlad, smrad. Ale Putin se nás fakt nebude ptát, jaký chceme welness. Kopne nás kanadou do držky a šlápne nám na krk. Kvičet pak můžeme dle libosti, třeba i bezemisně, chachacha. Bože, proč jsou lidi tak hloupí? Ty to všechno vidíš...... no ale je pravda, že vlastně od východu už makáš na nápravě, takže díky a amen, věrný služebníček.

4 3
možnosti
Foto

Nebo jsou viníkem možná zelené žáby - podle Vaší logiky.

3 1
možnosti
Foto

Jediným viníkem ruské agrese je Rusko, potažmo Putin. Kdo tohle nechápe, je na úrovni žáka pomocné školy. Howgh!

12 2
možnosti
VV

Nebo naopak vychytraly a placeny agent sirici propagandu agresora.

6 1
možnosti
TC

Vaše uvažování je zvrácené. Vychází z toho, že na jedné straně je demokratická společnost a na druhé agresor, s mimořádnou poruchou osobnosti. Výsledkem je, že za vzniklý konflikt můžou ti slušní !

6 1
možnosti
Foto

Ano, oni ho tou slušností vyprovokovali.

1 0
možnosti
JK

To je nesmysl. Viníkem ruské agrese na Ukrajině je výhradně Rusko a jeho vůdce Putin, nikdo jiný. (Reaguji jen na titulek.)

10 2
možnosti
  • Počet článků 121
  • Celková karma 36,29
  • Průměrná čtenost 2365x
Celý život jsem pracoval v komunikaci, napřed jako novinář s tematikou zahraniční politiky. Dodnes mne formuje šok z hrůz kambodžské genocidy spáchané v 70. letech Rudými Khmery. Byla naplánována jako maoistické sociální inženýrství a míněna  jako "náprava společnosti" zničením všeho, co nejsou a netvoří rolníci. Proto stoupence dnešní ideologie "zelené revoluce" s obdobnými zničujícími dopady na ekonomiku a společnost nazývám Zelenými Khmery. Přidal jsem do spolku českých vědců a expertů (realisticka.cz), protože v důsledku násilně prosazované totální elektromobility tuším existenční ohrožení dosud nejvýznamnější společnosti Škoda Auto a celého autoprůmyslu v EU. Byl jsem totiž  také 11 let mluvčím automobilky. Stabilní a cenově dostupná elektřina není komoditou, je to základní podmínka fungování naší civilizace.     

Seznam rubrik