Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Dobrá práce pane Smutný. Divím se ODS, že tohle připustí. Však ji to bude spočítáno při volbách. A KDU se Hladíkem odepsala úplně. Za dotacemi do solárů je pouze hloupost a zlodějna.

0 0
možnosti
MB

Slunce svítí, vítr fouká, ale Germánie je pořád v mínusu.

Proč?

No protože zatím stále levně nakoupí od sousedů. Jednak tím šetří vlastní uhlí a plyn, druhak si snižuje CO2 emise.

https://www.agora-energiewende.de/service/agorameter

0 0
možnosti
JV

S vaší životní historii nerozumím, že máte tak fosilní úvahy.

1 0
možnosti
Foto

Má to i v příjmení. A to byl mluvčím ČEZu.

0 1
možnosti
MS

Omlouvám se čtenářům, několikrát jsem zveřejnil a posléze smazal tento blog, protože jsem se "pral" s novým redakčním systémem kvůli zdeformované tabulce. Tohle je konečná verze. Děkuji.

1 0
možnosti
  • Počet článků 123
  • Celková karma 28,00
  • Průměrná čtenost 2372x
Celý život jsem pracoval v komunikaci, napřed jako novinář s tematikou zahraniční politiky. Dodnes mne formuje šok z hrůz kambodžské genocidy spáchané v 70. letech Rudými Khmery. Byla naplánována jako maoistické sociální inženýrství a míněna  jako "náprava společnosti" zničením všeho, co nejsou a netvoří rolníci. Proto stoupence dnešní ideologie "zelené revoluce" s obdobnými zničujícími dopady na ekonomiku a společnost nazývám Zelenými Khmery. Přidal jsem do spolku českých vědců a expertů (realisticka.cz), protože v důsledku násilně prosazované totální elektromobility tuším existenční ohrožení dosud nejvýznamnější společnosti Škoda Auto a celého autoprůmyslu v EU. Byl jsem totiž  také 11 let mluvčím automobilky. Stabilní a cenově dostupná elektřina není komoditou, je to základní podmínka fungování naší civilizace.     

Seznam rubrik