Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

Nositel Nobelovy ceny: „Příběh o klimatické krizi je podvod globální elity“

Americký vědec, jeden z předních světových autorit na kvantovou mechaniku a nositel Nobelovy ceny za fyziku z roku 2022 John F. Clauser se minulý týden stal členem správní rady vědecké koalice CO2 a vědu o klimatu označil za „masivní a šokující novinářskou pseudovědu“. „Příběh o klimatické krizi je podvodem globální elity a nebezpečnou korupcí vědy, která ohrožuje světovou ekonomiku a blahobyt miliard lidí,“ uvedl Clauser ve svém prohlášení s tím, že se věda o klimatu stala „obětním beránkem“ pro celou řadu nesouvisejících neduhů.

Vědec a nositel prestižní Wolfovy ceny za fyziku se domnívá, že často proklamovaný příběh o klimatické krizi je „podvod prosazovaný globální elitou“ a jejími spojenci v korporátních médiích. „Příběh o klimatické krizi“ propagují po celém světě vlády a jejich mediální spojenci ve snaze vyhovět cílům zelené agendy Světového ekonomického fóra (WEF), Organizace spojených národů (OSN), Světové zdravotnické organizaci (WHO) a dalším globalistickým organizacím. ... (pokračování)

https://echo24.cz/a/Hz3s5/zpravy-panorama-vedec-drzitel-nobelova-cena-pribeh-klimaticka-krize-podvod-globalni-elita

0 0
možnosti
JK

J21a82n 19K30y29š13k96a

17. 7. 2023 12:36

Já ta brutálně zbídačené lidí denodenně potkávám v zácpě před Brnem...

0 0
možnosti
JP

Jste zcela zaslepený a radikální, používáte silné výrazy, ale věcné argumenty chybí. Stačí se podívat kolem sebe - a to jsme na tom ve srovnání s většinou světa mnohem lépe. Vliv CO2 a dalších plynů na skleníkový efekt je vědecky prokázaný, teploměry nelžou. Můžete předložit nějakou jinou příčinu oteplování kromě skleníkových plynů? Vědecky zdůvodnitelnou, ne něco jako "dříve tu bylo občas také tepleji" - podle zápisů z kronik apod.

0 1
možnosti
JK

J17a92n 40K90a36r68a10s84e60k

12. 7. 2023 21:29

se obavam, ze tady uz pomuze jedine specialista ...

1 2
možnosti
MB

Pisete, ze "Jestliže před 200 sty lety živořilo v chudobě 80 % obyvatel planety, za sto let rozvoje kapitalismu to bylo 36 % a dnes je tento podíl menší než osm procent - coz je priblizne <650 milionu lidi - muzete prosim uvest zdroj teto informace?

0 0
možnosti
PZ

Život si přesto najde svou cestu, to je evoluce a Vy jako novinář byste neměl vidět za vším spiknutí

0 1
možnosti
Foto

Zdravím Vás.

Jste důrazný. Zbytečně. Lidstvo stejně půjde směrem, který si vybere. Ať stojíme na jedné, nebo druhé straně, musíme se smířit s průvodními nepříjemnostmi (nepříjemnostmi pro nás). Pokud jsou to jen epizody, fajn. Horší je stav, který vede k revoluci. V přírodě i ve společnosti nedobrý stav. Bral bych evoluční vývoj, ale na ten my lidé nemáme dost rozumu.

PF

0 1
možnosti
JK

Pokud jsou, jak píšete, alarmistické zelené titulky dobře prodejné, tak to znamená, že je po nich na mediálním trhu poptávka, že. Jinými slovy, lidé v tržním prostředí si je dobrovolně nakupují nebo nad nimi dobrovolně tráví čas. České televizi důvěřuje nejvíc lidí od roku 2015[1]. Takže klídek, konzervativní mistře, mediální mechanismy fungují na principu nabídky a poptávky tak jak se patří, zde je všechno v naprostém pořádku.

[1] https://bit.ly/3PatM5l

1 6
možnosti
Foto

Znám dvě nekonečna, lidskou hloupost a Vesmír. Ale u toho vesmíru si nejsem jist.

Tak pravil Albert Einstein

A jen tak pro připomenutí historických paralel tohoto citátu. Jak to vypadlalo s důvěrou v Německu ve třicátých létech nebo v Rakousku po anšlusu?

Na vysvětlení pak ješte jednou Einstein:

Děti nepřejímají životní zkušenosti svých rodičů a národy ignorují historii. Špatnými lekcemi se vždycky musí projít znovu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 121
  • Celková karma 36,28
  • Průměrná čtenost 2365x
Celý život jsem pracoval v komunikaci, napřed jako novinář s tematikou zahraniční politiky. Dodnes mne formuje šok z hrůz kambodžské genocidy spáchané v 70. letech Rudými Khmery. Byla naplánována jako maoistické sociální inženýrství a míněna  jako "náprava společnosti" zničením všeho, co nejsou a netvoří rolníci. Proto stoupence dnešní ideologie "zelené revoluce" s obdobnými zničujícími dopady na ekonomiku a společnost nazývám Zelenými Khmery. Přidal jsem do spolku českých vědců a expertů (realisticka.cz), protože v důsledku násilně prosazované totální elektromobility tuším existenční ohrožení dosud nejvýznamnější společnosti Škoda Auto a celého autoprůmyslu v EU. Byl jsem totiž  také 11 let mluvčím automobilky. Stabilní a cenově dostupná elektřina není komoditou, je to základní podmínka fungování naší civilizace.     

Seznam rubrik