Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak to je hodně truchlivý rozsudek.

1 1
možnosti
Foto

Pane autore, chudoba cti netratí. A bohatství kazí charakter. :-)

0 1
možnosti
TB

"Bohatství kazí charakter" obvykle říkají sociálové, aby měli svou situaci na co svést.

1 0
možnosti
JT

J45i83r50i 26T90i89c75h10y

17. 6. 2022 16:40

Ano pane Smutny, je to vice nez smutne, je to tragicke. Pomatenost zapadu, do jehoz propasti se ritime, nezna mezi. Jen tak na okraj, v USA jakysi bezvyznamny okresni soudce zakazal rozhodnuti prezidenta a muselo to jit az k nejvyssimu soudu.

1 1
možnosti
JR

J56a84n 51R79á91ž

17. 6. 2022 15:57

Tento rozsudek je plácnutím do větru. Myslím si, že si soudce ze žaloby udělal legraci neb mi nenapadá způsob, jak se domoci jeho vykonatelnosti. Až bude zveřejněno odůvodnění, rád si ho přečtu....pro zábavu.

Možná se mýlím a soudce je pit**ec , který to myslí vážně.

1 1
možnosti
Foto

R^

A emisni povolenky budeme platit jako mourovati. Mimochodem, i ty skupuje Cina a USA jako investice.

4 2
možnosti
  • Počet článků 121
  • Celková karma 36,25
  • Průměrná čtenost 2365x
Celý život jsem pracoval v komunikaci, napřed jako novinář s tematikou zahraniční politiky. Dodnes mne formuje šok z hrůz kambodžské genocidy spáchané v 70. letech Rudými Khmery. Byla naplánována jako maoistické sociální inženýrství a míněna  jako "náprava společnosti" zničením všeho, co nejsou a netvoří rolníci. Proto stoupence dnešní ideologie "zelené revoluce" s obdobnými zničujícími dopady na ekonomiku a společnost nazývám Zelenými Khmery. Přidal jsem do spolku českých vědců a expertů (realisticka.cz), protože v důsledku násilně prosazované totální elektromobility tuším existenční ohrožení dosud nejvýznamnější společnosti Škoda Auto a celého autoprůmyslu v EU. Byl jsem totiž  také 11 let mluvčím automobilky. Stabilní a cenově dostupná elektřina není komoditou, je to základní podmínka fungování naší civilizace.     

Seznam rubrik