Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Možná by bylo jednodušší kdyby lidé neměli tak velkou volnost při hlasování. Prostě ustanovit nějakou jednu stranu která by vnitřně hlasovala jednomyslně. Kterou by lidé volili jednomyslně. Možná by mohla pomáhat média která by o té straně psala/informovala jen v dobrém. Určitě by pomohlo pokud by člen té strany měl i nějaké výhody třeba by se mohl dostat na lepší školu. Prostě člen by měl takovou knížečku která by ho identifikovala jako spolustraníka. Bylo by dobré kdyby pár těchto spolustraníků pátralo po lidech co stranu poškozují.

Já myslím že takto by to nějak šlo

0 0
možnosti
PS

Pardon to bylo pod blog vedle :)

0 1
možnosti
LH

Bylo chybou odstavit všechny jaderné elektrárny v zemi, vy ysoce zelení Němci. Je uhlí lepší nežli jádro ? Jádro mají Francouzi, Finové, 1. polská jaderná elektrárna bude mít instalovaný výkon 3750 MVe, my máme Temelín a Dukovany, Slováci provozují Jaslovské Bohunice a Mochovce, nové jaderné bloky v Paksi budou stavět Maďaři ...

3 0
možnosti
IS

Němci ani neumějí dělat malé chyby.

5 0
možnosti
JP

Zatím to vypadá, že energetickým skansenem jsme spíše my.

3 0
možnosti

A to se pozná jak? Tím, že to alespoň nějak funguje na rozdíl od občasných zdrojů energie?

2 0
možnosti
JK

J48a71n 66K82y77š53k79a

30. 1. 2024 20:43

Dobrý den, pane Smutný.

Prosil bych vysvětlit vaše tvrzení, cituji: "Jestliže Němcům má být zakázáno plynové topení a topení topnou naftou a všichni mají přejít na tepelná čerpadla poháněná elektřinou, přijde to daňové poplatníky na stovky miliard eur s tím, že z toho opět budou profitovat hlavně zahraniční dodavatelé."Konec citace.

Dotaz zní:

Jak z toho budou profitovat zahraniční dodavatelé.?

Kteří, a co je ma tom špatně?

3 2
možnosti
IS

Zjistěte si, jakou část technologií a materiálů nutných pro realizaci bezuhlíkové ekonomiky nám s porozuměním dodává náš přítel nejvěrnější, Čína.

6 0
možnosti
Foto

Lepší muzeum prosperity, než muzeum totality, jako u nás.

5 6
možnosti

V čem to vidíte jako lepší?

0 0
možnosti
LC

V zásadě s vámi souhlasím, ale Němci, jak je jejich zvykem, ty zelené šílenosti dotáhnou do konce, jako všechno. A my s tím skončíme, jak je zase u nás zvykem, tak dva až tři roky po nich.

5 0
možnosti
JK

Tentokrát to bude dvacet let před nima.

0 2
možnosti
JK

Ti druzí, cituji "tvdě nálepkují" a "nekorektně si berou na paškál", našinci naopak říkají, opět cituji "...se doslova provalily zničující náklady pro domácnosti a firmy a hrozba deindustrializace země", což s nálepkováním a nekorektním zobecňováním jistě nic společného nemá. Dle průzkumů si 57% Němců nedokáže vůbec představit dát AfD hlas, přičemž tato strana nyní zaznamenala největší propad za dva roky[1], takže se od pana autora dozvíme, že AfD chce volit 15 milionů Němců, tedy více než všechny současné tři strany vládní koalice dohromady.

Vítejte ve světě uhelné lobby, jak se vám líbí?

[1] https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-afd-po-protestech-zaznamenala-nejvetsi-propad-v-pruzkumech-za-dva-roky-244560

0 5
možnosti

Tak po neuvěřitelné masáži a vyslovenému shitstormu médií hlavního proudu, mohla část obyvatelstva na chvíli zaváhat, ale i v tom článku na Seznamu(sic) se píše, že podpora klesla z 23 na 21,5%. Snad sám uznáte, že to není žádné drama a otázka zní, nakolik je to trvalý odklon preferencí. Já si troufám tvrdit, že pokud současná německá vláda vytrvá ve svém zeleně-blouznivém směřování, tak se preference AfD velice rychle vrátí ještě s bonusem navrch.

6 0
možnosti
  • Počet článků 121
  • Celková karma 36,23
  • Průměrná čtenost 2365x
Celý život jsem pracoval v komunikaci, napřed jako novinář s tematikou zahraniční politiky. Dodnes mne formuje šok z hrůz kambodžské genocidy spáchané v 70. letech Rudými Khmery. Byla naplánována jako maoistické sociální inženýrství a míněna  jako "náprava společnosti" zničením všeho, co nejsou a netvoří rolníci. Proto stoupence dnešní ideologie "zelené revoluce" s obdobnými zničujícími dopady na ekonomiku a společnost nazývám Zelenými Khmery. Přidal jsem do spolku českých vědců a expertů (realisticka.cz), protože v důsledku násilně prosazované totální elektromobility tuším existenční ohrožení dosud nejvýznamnější společnosti Škoda Auto a celého autoprůmyslu v EU. Byl jsem totiž  také 11 let mluvčím automobilky. Stabilní a cenově dostupná elektřina není komoditou, je to základní podmínka fungování naší civilizace.     

Seznam rubrik