Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OZ

To vypadá na nějaký think tank full of thick people.

0 0
možnosti

"zbankrotovaly desítky dodavatelů energie."

..................

Zbankrotovaly desítky překupníků!

2 0
možnosti
MD

Net Zero Watch je hlasnou troubou par toryovskych poslancu - popiracu klimatickych zmen. Naprosto bezvyznamna skupina, kterou nebere vazne ani vetsina jejich vlastni strany. Co tam mate dal?

0 6
možnosti
JT

J89i65r17i 98T40i73c36h47y

1. 1. 2022 16:07

Klimaticke zmeny skoro nikdo nepopira, ty ovsem nemaji nic spolecneho s uhlikovym silenstvim.

5 0
možnosti
JK

J45a38n 79K75o93z63l79e51r

1. 1. 2022 9:16

Evropa už několikrát doplatila na německou rozpínavost i když nejsou v tom sami stejně se chová Rusko i USA , Čína na to jde přes ekonomiku, problém je nutno vidět v přemnoženosti obyvatel planety a žádný green deal to nevyřeší prostě zamezte porodnosti v Africe

1 2
možnosti
JT

J10i28r72i 38T67i73c91h52y

1. 1. 2022 16:09

Omluva, zadny minus, jen jsem chtel vedet, kdo minusoval.

0 0
možnosti
VZ

Tak z doporučovaných bodů má v Británii smysl akorát to obnovení těžby zemního plynu a jeho využití k topení v domácnostiach, ostatní je demagógie

3 4
možnosti
JH

J12a12n 85H74a88j78e48k

31. 12. 2021 18:21

Já jsem pro to, aby se konečně zastavilo drancování planety, ale tenhle zelený úděl, ještě více škody napáchá a drancování jen zrychlí a přenese do zemí třetího světa. Přitom nejúčinnější a nejefektivnější by bylo osvětou přimět hlavně rozvojové země at dramaticky snizi porodnost, jen zastavení naprosto šíleného růstu populaci by ušetřilo miliony tun emisí, děti jsou smysl života, ale nemusí jich mít každá rodina deset.

21 1
možnosti
MG

V rozvojových zemích snížit porodnost a u nás se zaměřit na snížení spotřeby v těch oblastech, kde je zbytečná, protože produkovat míň odpadu (který vzniká v zásadě něčeho, co muselo být vyrobeno a stálo energii) bychom na rozdíl od nějakeho urychleného vypínání zdrojů energie, když jsme na nich pořád závislí, opravdu mohli. Alternativní zdroje energie zatím můžeme dál zkoumat a až je budeme umět využívat opravdu účinně, pak jimi třeba můžeme ty stávající nahrazovat, ale postupně a tak, aby nedocházelo ke krizím.

0 0
možnosti
JS

Marne volani. Vsechny plany "Zeleneho Udelu" svedci o ekonomickem diletantizmu, ktery je vlastni revolucnimu diktatorskemu socializmu. Plany na zmenu klimatu, toku rek (na zavlazovani pouste), vetrolamy a pod. skoncily ekonomickou , nekdy i ekologickou katastrofou (vyschnuti Aralskeho more).

18 0
možnosti
VB

tvoje všechny plány jsou vypouštět co nejvíc emisí a pálit hodně uhlí, tyhle tvoje plány nemůžou skončit jinak, než katastrofou, takže se ti tvoje plány rozhodně nevyplní a dohoda o omezení emisí se naplní i za cenu toho, že tě zbídačí a nebudeš mít nic

0 13
možnosti
SR

Frakování je jednoduché v některých státech USA s nízkou hustotou zástavby, i když při něm uniká do ovzduší násobně více plynu než při klasické těžbě. V hustě osídlené Evropě je to riziko.

0 0
možnosti
JK

Spolek pěti obskurních blogistů, o kterém nikdo nikdy neslyšel.

Na webu mají dokonce sekci "Knihy" - úplně prázdnou! ;-D To už můžete, pane autore, za think tank rovnou označit i Bobošíkovou ;-D

5 25
možnosti
JF

Přesně tohle mě zajimalo, jestli autor neskocil náhodou třeba jen na špek nějaké jadrné lobby ;-DR^

2 9
možnosti
  • Počet článků 121
  • Celková karma 36,25
  • Průměrná čtenost 2365x
Celý život jsem pracoval v komunikaci, napřed jako novinář s tematikou zahraniční politiky. Dodnes mne formuje šok z hrůz kambodžské genocidy spáchané v 70. letech Rudými Khmery. Byla naplánována jako maoistické sociální inženýrství a míněna  jako "náprava společnosti" zničením všeho, co nejsou a netvoří rolníci. Proto stoupence dnešní ideologie "zelené revoluce" s obdobnými zničujícími dopady na ekonomiku a společnost nazývám Zelenými Khmery. Přidal jsem do spolku českých vědců a expertů (realisticka.cz), protože v důsledku násilně prosazované totální elektromobility tuším existenční ohrožení dosud nejvýznamnější společnosti Škoda Auto a celého autoprůmyslu v EU. Byl jsem totiž  také 11 let mluvčím automobilky. Stabilní a cenově dostupná elektřina není komoditou, je to základní podmínka fungování naší civilizace.     

Seznam rubrik