Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P20e24t62r 51B36u74r37i75a11n

19. 2. 2022 11:28

Skvěle napsáno. Mimochodem, Niedermayer byl jako člen bankovní rady ČNB zodpovědný za prodej zlatých rezerv ČNB na zlomek současných cen zlata. ČNB nyní zlato nakupuje zpět, ale za podstatně vyšší cenu. Mám dojem, že celá TOP 09 je spolek zaměřený na podkopání zájmů ČR.

5 0
možnosti

J61o13s95e95f 11U24l65m91a70n

19. 2. 2022 15:48

To máte pocit naprosto správný. TOP09 nikdy ve své historii nehájila české zájmy, to je bruselská pátá kolona.

2 0
možnosti

J91i17ř62í 57M60a39c37h

19. 2. 2022 7:48

Bylo by asi dobré vědět, kde mají oba pánové akciový podíl. Každý je zkorumpovatelný, je to jen otázka ceny. Velebnosti, chce se mi blejt!

4 0
možnosti

J84a59n 86M77a56r58i90k

18. 2. 2022 14:05

v europarlamentu si kazdy muze placat, co chce, myslim,ze jen malo za cz zvolenych poslancu je ochotno reprezentoavt sve volice po par vyplatach z bruselu. jedine, co muze pomoci, mit pamet, kdyz jdete volit a nevolit nekoho, koho nezajimate, ale po poslednich volbach si nejsem jisty, co volic v kampani nebo historickou zkusenosti pochopi. co je ale velmi podivne je,ze vlada cz neni schopna instruovat cez (statni podnik ze 67%), kde bude a za kolik prodavat proud. nejaka e burza s drahym proudem v cz by nemela byt reseni pro vladu ceske republiky. zajimave,ze i zeme, ktere si proud nevyrobi jsou schopni prijmout socialne nelikvidacni pro sve vlastni obyvatele, ale cz ne?

1 0
možnosti

Něco jako Drábová, ta taky vidí v Green Dealu příležitost.

0 1
možnosti

Komunistická ideologie v zeleném hávu se nám s pomocí některých, kterým moc zatemnila mozek, opět vrací. Nikdy bych si nepomyslel, že se toho opět dožiji a je mi z toho smutno. Nejdřív SSSR náš vzor, teď Německo... Macron, ačkoliv ho moc rád nemám, za energetickou politikuR^. Je to v podstatě teď jediná naděje, jak zvrátit zelené šílení EU, které jistojistě skončí ožebračením lidí a... nechci ani domyslet.

4 1
možnosti

Niedermayer (a Polčák) vždy pravidelně hlasovali v Europarlamentu pro zavedení trvalých kvót pro rozmistovani ilegálních migrantů do jednotlivych zemí EU.

9 1
možnosti

Má pravdu, předsedo !

R^

1 0
možnosti
Foto

Existuje jiné řešení, než některá nařízení EU ingnorovat, soudit se, neplatit pokuty a případně z EU vystoupit ? Já už nevím jak jinak green death zastavit ...

3 1
možnosti

Niedermayer je prostě jeden z těch lidí, co se rozhodli, že po zbytek své kariéry budou lidské společnosti po "zelenu" škodit a sabotovat ji.

České republice a lidem obecně by velice pomohlo, kdyby pan Niedermayer nejbližší volby prohrál a na žádnou významnou pozici, kde by mohl do něčeho mluvit, se tak už nedostal.

16 0
možnosti

Otče náš, jenž jsi na nebesích,

posvěť se blackouty tvé.

Přijď blackoutové království tvé.

Buď blackouty tvé jako v Čechách, tak i v EU.

Blackouty náš vezdejší dej nám dnes.

A odpusť nám naše politiky,

jako i my odpouštíme našim aktivistům.

A neuveď nás v pokušení,

ale zbav nás zelené tuposti.

Amen.

1 0
možnosti

To si nedělám srandu. Doufejme, že přijdou blackouty hodně brzy a hodně nepříjemné. Dokud nenastane průšvih, nic se nestane. Až když se lidem sáhne na chleba, tak začnou myslet racionálně i někteří podporovatelé aktivistů

11 0
možnosti

Spolehlivé zdroje výroby elektrické energie coby neekologickê zakážeme a nahradíme je moderními ekologickými zdroji, které sice zatím ještě vůbec neexistují ale určitě včas existovat budou.

Tohle je jak z nějaké absurdní komedie z daleké budoucnosti kdy se lidstvo definitivně zbláznilo.

6 0
možnosti

J69a61n 17M49a66r30i47k

18. 2. 2022 14:08

presne takhle to hlasaji zeleni v nemecku.ale to je v nemecku.ale u nas nalinkujeme,ze prodame jako prvni proud do nemecka a pak si koupime za jejich cenu.jsme na tom lepe, nez v tom nemecku nebo je cesky volic nejak jinak specificky?

0 0
možnosti
  • Počet článků 121
  • Celková karma 36,26
  • Průměrná čtenost 2365x
Celý život jsem pracoval v komunikaci, napřed jako novinář s tematikou zahraniční politiky. Dodnes mne formuje šok z hrůz kambodžské genocidy spáchané v 70. letech Rudými Khmery. Byla naplánována jako maoistické sociální inženýrství a míněna  jako "náprava společnosti" zničením všeho, co nejsou a netvoří rolníci. Proto stoupence dnešní ideologie "zelené revoluce" s obdobnými zničujícími dopady na ekonomiku a společnost nazývám Zelenými Khmery. Přidal jsem do spolku českých vědců a expertů (realisticka.cz), protože v důsledku násilně prosazované totální elektromobility tuším existenční ohrožení dosud nejvýznamnější společnosti Škoda Auto a celého autoprůmyslu v EU. Byl jsem totiž  také 11 let mluvčím automobilky. Stabilní a cenově dostupná elektřina není komoditou, je to základní podmínka fungování naší civilizace.     

Seznam rubrik