Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hezká analýza osobností. 

Problém je, že vy sám i se svým titulem

jste nepochopil o co jde

a co za tou propagandou Karlíčka

je schované!Rv

1 0
možnosti
Foto

Mohu se pod tento článek jedině podepsat. Způsob, jakým se Miloš Zeman prezentuje je mi krajně proti srsti a určitě ho nechci za prezidenta.

3 2
možnosti
Foto

Pane kolego, díky za přesnou analýzu,rád s Vámi souhlasím. Zároveň jsem si všimnul, že kolega Nigrin i Vám svůj diskusní příspěvek tapetuje odkazem z http://www.novinky.cz

3 1
možnosti

Moc hezký článek. Mě se líbí, někdo vás za něj rozcupuje. Zeman a Klaus ze mě udělali oposmlouvou pitomce a věru se jim to povedlo jen jednou.

3 1
možnosti

jak to tedy vidite pane profesore? vazne si myslite ze pred zaky by mel predstoupit podlezavy usinajici profesor, ktery mavne rukou rekne par vtipu zapali si lulku a sdeli studentum -- delejte si co chcete? ...takovy bude pasivni pan Schwarzenberg - v podstate nikdy nebylo na nem videt ze by nejak vycnival co se tyka aktivity .. podepisuje dokumenty ktere necte nechava si jen sdelit strucny obsah a kdyz se neco nehodi jako v pripade jedne zadosti o dotaci .. tak s usmevem jemu vlastnim rekne ... ti nam muzou byt ukradeny .... dalsi prosim ...

http://www.novinky.cz/domaci/290981-hrdina-od-dukly-a-kurska-vyzval-schwarzenberga-k-odstoupeni-z-boje-o-hrad.html

4 6
možnosti

a jeste vsuvku - svym clankem jste se zachoval jako slusny hulvat .. ale v podstate jste nic nesdelil .. jen to, ze budete volit Schwarzenberga  apropo, vy znate ing. Zemana natolik, ze o nem pisete ze neni chytry?...

5 6
možnosti

Víte, nedokážu posoudit, co Vás k těmto názorům vede. Zeman zatím mimo Klause nenašel rétora, který by byl schopen mu v televizních diskusích být rovnocenným soupeřem a to včetně p.Schwarzenberga, který se do svých nesmyslů zamotal natolik, že ke konci diskuse nevěděl co mluví. Miloš Zeman není žádný ideál, nejsem naivní, ale k čemu mi je vznešenost zabalená do Kalouskova kabátu a vznešenost, která se do této země vrátila jen kvůli restitučním nárokům (a to ještě velmi pochybným). Tento člověk měl kritizovat opoziční smlouvu v době, kdy vznikla nebo probíhala, ale to k tomu neměl dostatek odvahy. Dnes jsou jeho největší podporovatelé p.Kalousek a p.Ruml, kteří tvoří nejkritičtější kritiky opoziční smlouvy - proč asi. Protože tito vyděrači v době opoziční smlouvy přišly o svá korýtka - jeden na ministerstvu obrany, druhý na vnitru.

5 6
možnosti

Nepamatuji si ani jedinou televizní diskusi s Klausem. Snad tu, jak uraženě odešel, neboť se někdo odvážil mu oponovat.

1 1
možnosti

Stejně jsou voliči Zemana zajímaví. Kluci co spolu mluví je okradou, amnestií se jim vysmějí  a nakopou  do zadnice a oni jim za to volbou Zemana poníženě poděkují.

5 6
možnosti

inu opakovani je matkou moudrosti .. to pisete ke kazdemu blogu, tuto vetu? A nevypolodite neco lepsiho?

4 2
možnosti

P16e54t39r 17J90a54n20s80k52y

22. 1. 2013 13:56

videl jsem ze zeman smrky hladil.. patrne na vas zapomnel

4 4
možnosti

Smrku, za Schwarzenberga Vás oškubou jak slepici. Můžete být ale vklidu - bude to kultivované a noblesní.;-)

9 4
možnosti

CITAT

"Schwarzenberg vstoupil do české politiky a kandiduje na Hrad, jenom aby zrušil Benešovy dekrety a otevřel cestu sudeťákům k navrácení majetku, který byl naprosto legálně zabaven. 

On chce, abychom byli opět protektorátem Německa. Netrápí ho statisíce Němci zavražděných Čechů a ukrutné bestiality, kterých se Němci dopouštěli. Chtěli nás jako národ vyhladit podobně jako Židy. To se s odsunem nedá vůbec srovnávat. 

Ať to vypráví těm mála lidem, co přežili Lidice. Ať to vypráví těm lidem, kteří byli v Osvětimi."

Toto zveřejnil na svém facebookuvém profilu 1. místopředseda SPOZ Mgr. Zdeněk Štengl.

8 7
možnosti

Autor tohoto citátu, ať je to kdokoli, by měl rozhodně vyhledat odbornou pomoc.

3 2
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2016x
pedagog, kterému leží na srdci budoucnost naší země...

Seznam rubrik