Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

jáša

1. 2. 2012 0:23
Pane Kučo,

víceméně s Vámi souhlasím. Hlavně s tím, že všichní naši zlodějí mají obavy , že by jim mohl někdo cizí koukát pod poklíčku. Klaus je v tomto zcela konzistentní, od počátku věděl,že takovou možnost nemůže přípustít , protože bychom příšli o svobodu rozkrádaní. Takto má všechno i se svými komplici pod kontrolou a nikdo mu do toho nekecá.

0 0
možnosti
LD

levicova destrukce

1. 2. 2012 10:50
Re: Pane Kučo,

jášo, vraťte vše, co jste odcizil (a) a my pomlčíme...;-D;-D

0 0
možnosti
SN

kuča

31. 1. 2012 20:19
Pane autore...........!

:-)......ačkoliv po Vás všichni diskutéři plivou, já s Vámi souhlasím! MY, nějaký desetimilionový ostrůvek uprostřed Evropy se chceme srovnávat s Anglií ? Vždyť nám díky privatizaci při zhasnutých světlech v této zemi vlastně už nic nepatří. Jsme už jenom levnou pracovní silou pro zbytek světa. Je všeobecně známo, že v této zemi se rozkrádá ročně ze státních zakázek 100 - 150 mlrd. !!! Co je to 38 mlrd. vydaných ?

Většina z politiků a hlavně těch, co tahají za provázky při jejich vedení, nemá zájem na tom aby se naše republika podrobila režimu, který by byl průhledný a kontrolovatelný! Proto ten nářek! Vždyť i ty dotace, které nám, EU dává, museli zatrhnout, protože jejich využití = rozkrádačka mezi kamarády ! Takže si to trochu proberte ve svých hlavách! Věci nejsou takové, jakými se jeví býti !!!

1 0
možnosti
P

pěnice

31. 1. 2012 20:45
Re: Pane autore...........!

Takže , když už skoro nic nemáme, jak píšete, tak ten zbytek dáme EU ať to rozfofruje za nás ? A teď ještě tu perličku, kterou píšete - podrobit se režimu, který je průhledný, to fakt myslíte vážně ?? Ten byrokratický moloch, který s miliardami eur zachází tak, jak jsme svědky, kdy to háže do bezedné díry, zvané Řecko, přitom už vidí, že se nezachrání Řekové, ale německé a francouzské banky.

1 0
možnosti
LD

levicova destrukce

31. 1. 2012 20:08
Cóóóóžéééé, vysokoškolský učitel? Tak je to jasné

proč máme takové děti po studiích. MLUVTE ZA SEBE strécu!

tato dohoda je přizpůsobena k tomu, abychom

pomohli německým a francouzským bankám zaplatit jejich dluhy dřív, než Řecko

opustí eurozónu.

1 0
možnosti
PM

petrik1960

31. 1. 2012 18:59
mluvte za sebe

4 0
možnosti
RH

djelem

31. 1. 2012 18:57
To by mě zajímalo, kde tento Smrk učí....))))

Nějak  to nemůžu najít.... :-P  ;-)  [>-]

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

31. 1. 2012 18:45
Výsoká škola nedává patent na rozum

Svým článkem jste nás o tom pane autore právě názorně přesvědčil......RvRvRv

;-D;-D;-D

6 0
možnosti
P

pěnice

31. 1. 2012 19:22
Re: Výsoká škola nedává patent na rozum

Já jen doufám, že premiérovi to rozhodnutí vydrží. Pak se budu omlouvat za výrok, který jsem napsala na něho pod článkem jiného bloggera. A sice, že se zase podělá, jako v případě těch 38 miliard. Uvidíme.

1 0
možnosti
V

viet

31. 1. 2012 18:08
Trošku vás lituji

Trošku vás lituji, že ve vás kdy Petr Nečas vzbuzoval naději, "že se ve zkorumpované a ideologicky zatuchlé ODS blýská na lepší časy."

Já myslím, že spolu s potrhlým knížátkem jsou odjakživa oba za dvacet bez dvou!;-(

2 0
možnosti
JV

pan_filuta

31. 1. 2012 18:02
Dnes už ani vysokoškolští učitelé neumí česky?

Řada zdejších blogerů má problém s českou gramatikou. Zpravidla tyto chyby nekomentuji, ale když člověk prezentující sám sebe coby vysokoškolského učitele napíše "Vaše kroky na summitu EU .... poškodili naši pozici v Evropě. " je to takové nějaké, slušně řečeno, zvláštní. Doporučuji autorovi zopakovat si učivo ZŠ - shoda přísudku s podmětem.

K obsahu článku snad jen toto - souhlasím, že Nečasovo vyjádření bylo nejasné a zmatené. Nesdílím však autorovo nadšení do dalšího zadlužování naší země. Navíc, pokud by byl Nečas skutečně nakažen od "našeho velkého narcise z Hradu" jak píšete, musel by od počátku prosazovat jasné NE dalšímu vhazování našich peněz do černé díry. Tím co (a jak) Nečas udělal, si na sebe jen upletl bič. Eurohujeři ho budou kritizovat podobně jako autor, ostatní zase za to, že vůbec o nějaké půjčce uvažuje. Zůstane-li tato vláda u koryta až do dalších voleb, čehož se obávám, přál bych si, aby se na Nečase "nákaza z Hradu" přenesla co nejrychleji a v plné míře.

7 0
možnosti
J

jarno3

31. 1. 2012 17:57
Pane eurohujere, netřeba plakat.

Blby z nás udělali podobní eurohujeři a únie je z nás dělá denně. Ale neztrácejte naději. On  přerostlý svazák Péťa nakonec stejně sklapne podpatky i něco jiného a poslušně odkývá merkozymu všecko,  co mu poručí.RvRvRvRv

6 0
možnosti
_

_muffin_

31. 1. 2012 17:54
Autore vy jste normalni ignorant

protoze ingnorujete FAKTA!!!! Ac Necase nemam rad o nic vic nez knizete, tak v teto otazce stojim za Necasem !!

Ptate se proc? Protoze tam jel a choval se podle toho jak se domluvila vlada na svem zasedani a tento postup odsouhlasili VSICHNI tedy i poloz*dechly knize i Kalousek.

Takze BRZDETE s tim obvinovanim, PROTOZE JSTE TOTALNE MIMO!!!!!!!!!!!!

3 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1977x
pedagog, kterému leží na srdci budoucnost naší země...

Seznam rubrik