Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Petr Johan

3. 9. 2009 16:05
velká pravda, jenže Jyrka má Alzheimera

Bohužel jsem ale Ratha slyšel v rádiu.

"Pokud nebudou nemocnice plnit NĚKTERÁ kritéria příslušných zákonů, hrozí jim tvrdé sankce....."

Pokračuje v čistkách dál, jen není v televizi.

Pan Melčák je přeci jen člověk s právem na svůj smluvní plat, když tam byl zvolen. Jak je možné, že Parouback slibující ochranu všech zaměstnanců vůči zaměstnavatelům najednou bojuje v podstatě za propuštění zaměstnance státu ?:-)

0 0
možnosti

da.rock

3. 9. 2009 15:25
vy sklerózou jistě netrpíte

zato bohatou fantazií ano. 'CSSD nekritizovala Marii Benešovou a z místa NSZ ji Paroubek odvolal na nátlak ministra spravedlnosti Němce, protože mu Benešová chtěla překazit jeho kšeft s katarským princem. Benešová byla bohužel oběť za uchování stability koalice.

0 0
možnosti

smola

3. 9. 2009 15:36
Re: vy sklerózou jistě netrpíte

ano - toho ministra Němce jemuž dělal poradce Petr Dimun. Ano, ten Dimun, který teď radí Paroubkovi. Ten Dimun, kterého Benešová obviňovala z komplotů, aby se vzápětí spojili pod hlavičkou ČSSD. Že by hraná nenávist a manipulace s veřejností?

0 0
možnosti

Glock každopádně bez -e

3. 9. 2009 15:21
víte

Teď jsem se koukal do německé Verfassung (ústavy). Oproti české Ústavě tam mají takové hezké opatření proti "notorickým svrhávačům" vlády. Když padne spolková vláda, tak do 14 dnů musí vzniknout vláda nová, jinak vyhlášení nedůvěry NEPLATÍ a funguje se tak, jako by k němu nedošlo. Tenhle princip rychlé náhrady, případně potvrzení (nedůbvěra jako 2. kolová záležitost) v české ústavě chybí ... podle mne velmi citelně. Mít toto pravidlo v české Ústavě, Paroubek by mohl shazovat vládu každý měsíc a protože by novou vládu nedokázal sestavit, tak by si jen dělal ostudu.

0 0
možnosti

Glock každopádně bez -e

3. 9. 2009 15:22
Re: víte

Fakt nechápu, proč se tohle do české ústavy nedostalo ... asi se to někomu nehodilo do krámu. :-P

0 0
možnosti

rojack

3. 9. 2009 15:01
Mě upoutala poznámka

"kampak schovali Rátha?"

To je fakt, možná si toho někdo nevšiml, ale tu neřiditelnou kreaturu pobírající tři platy (což se moc na sociálního demokrata nehodí) se jim podařilo prozatím uklidit. Tady se podařilo Rokovi a Tvrdíkovi zaúřadovat, i když s velkým zpožděním.

0 0
možnosti

owner26

3. 9. 2009 14:45
Ještě vám vypadlo

že ČSSD sice vládu shodila (proč ne, když na to má právo), ale ani se nepokusila sestavit svou. Celé ve stylu "Já bábovičku neumím nebo nechci udělat, tak ať ji nemá ani ten chlapeček vedle. To mu jí raději rozdupu."

Tím ukázalo vedení ČSSD takovou míru ubohosti, že tím nas.... i polovinu vlastních lidí.

Ale co si budeme povídat, pamět průměrného voliče nesahá dál než do minulého týdne. :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1206x
Jsem člověk s názorem, s kterým nemusíte souhlasit. Mohu se mýlit a názor změnit. Pokud mě přesvědčíte, že Váš názor je lepší.