Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gašpo

15. 12. 2010 8:14
Bohužiaľ je to asi zložitejšie v tejto žumpe

Ja už Nečasovi o nejakom boji proti korupcii neverím. Asi to už sám vzdal.

Je totiž známa vec, že poradcov si minister málokedy vyberá sám. Dosadzuje mu ich tam strana, buďto ako politických trafikantov, alebo ako "hlídače" stranícko-politických záujmov. Ak si niekto myslí, že poradci sú vyberaný podľa schopností a kvalifikácie, tak je úplne mimo.

No a títo "dotyční" robili len svoju prácu. Hájili stranícky záujem a "starali" sa o financie. "Kradou všichni", preto musíme nakradnúť pre našu stranu najviac. Možno tam boli dosadení stranou, priamo s Nečasovým požehnaním, ak ich tam rovno sám nenavrhol. A snažili sa.

Preboha prestaňte si ľudia myslieť, že poradcovia majú za úkol ministrovi odborne radiť v danej špecializácii. Na to sú platení konzultanti. Takto to v politickom kocourkove proste funguje.:-/

0 0
možnosti

emersonskej

15. 12. 2010 1:14
Naprosto přesné !!! Karma !!!

Jen doufám, že k tomu odvolání bude mít Nečas dost odvahy. Pokud ne, jsem přesvědčen, že to v příštích volbách ODS totálně projede... no a nebo je tu druhá možnost a to ta, že s tou porážkou modráskové tak nějak počítají, takže se snaží honem napakovat, dokud to ještě jde...:-/

0 0
možnosti

ladhela

14. 12. 2010 23:14
bezva článek

karmaR^,,je to skandál vládní i pražský , doufám ,že Nečas se zachová jako chlap

0 0
možnosti

petr66

14. 12. 2010 23:09
Zajímavě a dobře napsáno

Ale pokud máte obavy o umazání pánů z TOP 09, tak se domnívám. že máte zbytečné obavy. Někteří pánové a snad i místopředsedové, mi připadají umazaní víc než čuňata. Jinak, ale dávám karmu.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1206x
Jsem člověk s názorem, s kterým nemusíte souhlasit. Mohu se mýlit a názor změnit. Pokud mě přesvědčíte, že Váš názor je lepší.