Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

itučňák

20. 10. 2008 11:32
Voličům ČSSD to nevadí

Ani kdyby byl Jirka pedofil, mafián, estébák a vrah dohromady. Petře to samozřejmě také nevadí a ví o tom. Pokud Paroubek nebude úspěšný, bude první, kdo ho opustí. Ani výrazný sexy mozek to nenahradí. Voliči KSČSSD jsou lidé zvláštního ražení a už se těší na nové ostnaté dráty a ruské vojáky. Hlavně že bude na žvanec a doktor zadarmo.

0 0
možnosti
E

editi

19. 10. 2008 22:03
Čeče,

a ptal jsi se Paroubka, zda by chtěl mít za přítele tebe? Osobně si myslím, že do politiky přátelství nepatří, protože potom to je pastva pro novináře, bulvár a Janky Kroupy z Novy. Přátelství mezi politiky je pouze na oko, protože ti co se vezou na vlně přátelství s Topolánkem, Paroubkem či jiném politickém činiteli, to jakoby přátelství udržují většinou ku svému prospěchu. V politice přátele a kamarády nebrat. Jenom tak můžeš být úspěšným politikem, který nemusí očekávat ránu ze zadu. To je daň za to, že chceš mít v ruce moc. A takových je v politice mnoho.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

19. 10. 2008 21:16
Podotek

Je Duricko vrahem? Soud jeste neprobehl. Slo o vrazdu? Nbo treba jen o zabiti, o (neprimerenou?) obranu?

-

Toz s temi rychlymi soudy radsi pomalu!

0 0
možnosti
VM

Dluhy se neplatí

19. 10. 2008 20:34
S obsahem lze souhlasit,

ale nepište prosím s gramatickými chybami, jak je jinak běžné u voličů KSČSSD...

0 0
možnosti
FS

smola

19. 10. 2008 21:24
Re: S obsahem lze souhlasit,

Omlouvám se za gramatické chyby i za nenaformátovaný text. Je to můj úplně první pokus. Ani jsem si nebyl jistý, zda se zobrazí. Nyní vím, že to funguje a budu se snažit všechny nedostatky postupně eliminovat. Děkuji za první příspěvek do diskuze.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1206x
Jsem člověk s názorem, s kterým nemusíte souhlasit. Mohu se mýlit a názor změnit. Pokud mě přesvědčíte, že Váš názor je lepší.