Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GF

Georgis Fasulis

29. 11. 2008 20:02
Pěkný článek

Moc pěkný článek a navíc hodně pravdy v něm jest psáno. Proto oceňuji klikem na karmu. :-)

Extremismus pana prezidenta je čím dál větší - míněno vůči jakýmkoliv ekologickým aktivitám. Kdokoliv, kdo vysloví slovo ekologický, působí na VK jako červený hadr na býka.

No a poslední zbytky cti ztratil, když svého neoblíbence ve straně Mirka Topolánka kopl do zadnice přesně ve chvíli, kdy ho přestal potřebovat a byl po druhé zvolen, přičemž všichni víme, že bez topolsa by se VK nikdy na Hrad nedostal, ani poprvé ani podruhé. 

Něco podobného by Topolánek nikdy a nikomu neudělal. 

Vzpomeňte si taky na jeho poslední volby v roli předsedy ODS (2002) - extrémistická až nacionalistická rétorika i celá kampaň byla do nebe volající. O jeho následné zradě svých voličů ve formě oposmlouvy ani nemluvě.

0 0
možnosti
FS

smola

29. 11. 2008 21:05
Re: Pěkný článek

děkuji

0 0
možnosti
SN

kuča

29. 11. 2008 5:00
Článek se Vám podařil

:-)a já Vám fandím. Jo to celkem přesně popsáno, JUlínka bych samozřejmě vynechal, je to sice buldozer, ale přesto, že je akademicky vzdělán je jeho IQ tykve. Dostat veřejné peníze pod kontrolu svých kamarádů v čele se Šnajdem mu mozek úplně zatemnily!!!!;-O

0 0
možnosti

Martin Šubrt

28. 11. 2008 22:06
???

Pokud vím, letos Klause komunisti prokazatelně nevolili... Tedy až na jedince v jiných stranách.

Pak taky nechápu, proč by někdo, komu se nelíbí, kam se jeho strana ubírá, nemohl tuto stranu opustit. To je snad právo každého...

Můžu mít jiný názor na svět, ale nechápu, proč se kvůli tomu rozohňovat...

0 0
možnosti
FS

smola

28. 11. 2008 22:14
Re: ???

Ano nevolili, ale ani nevolil pro němu, čímž umožnili jeho zvolení....

všichni si pamatujeme tu rošádu s BOBO,  která vedla ke konečnému výsledku. Nevolili jsme a teď to můžete říkat... alibi postačí, účel splněn. názor respektuji, ohnivý nejsem.

0 0
možnosti
PV

grimosa

28. 11. 2008 22:01
jestli to není tím,

že ODS, kterou VK budoval a která mu dala onen titul je jiná strana než ta dnešní.

Podívejte se, co zůstalo z předvolebních slibů ODS, vůbec nic. Místo, aby Topolánek uznal, že ODS bohužel nemá dostatek hlasů pro prosazení své politiky a stáhl se do opozice. On a partička jeho kumpánů prodlužuje tuto agonii a to jenom proto, aby mohl déle zůstat u moci. Poslední volby ukázaly kdo z toho profituje a kdo se jde politicky znemožnit. Jsem zvědav, co dalík poradí topolánkovi aby tento trend zvrátil, nejspíš nic, nejspíš o obou budeme slyšet ještě do dalších voleb a pak navěky zmizí, možná na Bahamy.

0 0
možnosti
FS

smola

28. 11. 2008 22:06
Re: jestli to není tím,

Na Bahamy ale přece mizí lidé z éry V.K.??? Mirek a Marek pojedou určitě jinam..:):-)

0 0
možnosti
FS

smola

28. 11. 2008 21:55
Chraňte bulvární novináře, je to ohrožený druh!!!

Ano prezidentovi názory jsou konzistentní,

komunismus mu nikdy nevadil, většinou mu prospíval. A výrazy o křiváctví, vlezdoprdelkách a hulvátství - Snůška tvrdých výrazů bez obsahu a podstaty věci. Přesné výrazy z bulvárních médií. Chraňte bulvární novináře, je to ohrožený druh!!! Můžete mi vysvětlit jak novinář, chrání demokracii v této zemi tím, že fotí malé miminko?

0 0
možnosti

Peyrac

28. 11. 2008 22:11
Re: Chraňte bulvární novináře, je to ohrožený druh!!!

Václav Klaus jako svazácký funkcionář ČSM (Československý svaz mádeže) podepisoval diplomy ostatní svazákům za budování socialistické vlasti (Pavlíně Filipovské aj.). Krásný článek napsal bývalý předseda Pen Klubu v ČR Jiří Stránský v Lidových novinách http://www.lidovky.cz/klaus-je-gigant-ktery-udava-vsemu-smer-dhi-/ln_noviny.asp?c=A081114_000004_ln_noviny_sko&klic=228585&mes=081114_0

0 0
možnosti

Peyrac

28. 11. 2008 21:51
nečestný "čestný" kapitán lodi ODS

Zaujal mne titulek článku, který je identickou, ale úspornější verzí obratu, který jsem použil v diskusi blogerů jinde. Domnívám se, že titul "čestný " je možné odebrat stejně rychle jako byl přidělen. Jen ti, kteří titul udělili musí přehodnotit stanovisku k objektu úcty. Loď se potápí, ale kapitán by měl být na palubě co nejdéle. První opouštějí potápějící se loď krysy - to již byla řada lidí jako bezpáteřní pan  ministr Pilip, který k ODS připojil bez souhlasu voličů  Křesťansko-demokratickou stranu. Opustil ODS a vytvořili s dalšími Unii svobody,která již není v parlamentu. Pan Klaus není pro mne osobou, která by měla zastupovat Českou republiku v době předsednic tví  na funkci prezidenta. Je-li euroskeptikem, tak by měl sám odstoupit (abdikovat) jako bývalý prezident Husák. Bohužel je příliš ješitný, aby sám odstoupil. Existuje legislativní postup odvolat prezidenta, když narušuje úmyslně zahraniční politiku státu??? Podváděl ministerstvo financí s finančními dary pro ODS z ciziny

0 0
možnosti

Peyrac

28. 11. 2008 21:59
Re: nečestný "čestný" kapitán lodi ODS

Podváděl vlastní manželku, ale ustál to jako Bill Clinton a mnozí další. Nevzbuzuje však důvěru. Z peněžních darů tabákových firem Philip Morris a dalších posiloval ODS.Nebyl nadstranickým prezidentem. Watergate je slabý odvar. Nixon ale sám odstoupil.

0 0
možnosti
U

UltimateBoss

28. 11. 2008 21:44
Bude jen dobře,

když Klaus z ODS zmizí a vezme s sebou i svoje nohsledy. Samotné předsednictví i členství Klause totiž zpochybňovalo přívlastek "demokratická" v názvu strany. Klaus se nikdy demokraticky nechoval, protože demokrat není. Je to takový malý uřvaný diktátor. Čím více ho ostatní ignorují, tím hlasitěji řve. Stejně tak se o období jeho vlády stěží dá hovořit jako o vládě pravicové. Pro připomínku jen uvedu, jak Klaus sám zarputile odmítal privatizaci bank. Volá-li nyní on či některý z jeho patolízalů po návratu ODS ke kořenům, míní tím nejspíš získání nových sponzorů z řad mrtvých Maďarů, uzavření další opoziční smlouvy s ČSSD o vytvoření stabilního korupčního prostředí a vytunelování zbytku státního majetku. Klaus z duše nesnáší, má-li někdo názor odlišný od jeho. Po další prohře u ÚS, dlouhodobé frustraci způsobené tím, že ho v civilizovaném světě ignorují, rozhodl se vytvořit prostřednictvím svých nohsledů stranu novou - k obrazu svému a poslušnosti své.

0 0
možnosti
E

editi

28. 11. 2008 21:32
Autor

se nemůže vyrovnat s konstantním názorem dříve předsedy ODS a dnes prezidentem Klausem. Pan prezident se nechce obracet pro udržení u koryta se svým názorem, jak tomu činí předseda vlády Topolánek. Nevím, kdo by měl být vděčný více, zda Topolánek prezidentovi za to, nevěrohodný projev Topolánkadokázal pozvednout  ODS po "Sarajevu", a tím Topolánkovi zajistil následnictví, nebo Klaus předsedovi vlády ze jeho "vlezdoprdelky" při volbě prezidenta. Většina národa slyšela projev Klause, ale také nevěrohodný projev Topolánka, který

0 0
možnosti
LV

Morland

28. 11. 2008 21:18
Nezbývá

mi než dát karmu.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1206x
Jsem člověk s názorem, s kterým nemusíte souhlasit. Mohu se mýlit a názor změnit. Pokud mě přesvědčíte, že Váš názor je lepší.