Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jsmith

5. 12. 2008 2:40
nerizena strela?

Strela kterou nikdo neridi... jen me napadlo slovo MISGUIDED, sedelo by mi tam lepe... podival jsem se na slovnik seznamu, ale jejich preklad se sem nehodi...:-(

1. Poorly conceived or thought out

2. Wrong in e.g. opinion or judgment

0 0
možnosti
S

sendib

5. 12. 2008 0:51
Irská nebo snad ruská spojka??

Za třešničku na tom odporném dortu, který občan V.K. ve svém posledním volebním období upekl a naprostou ztrátu zbytku soudnosti považuji kontakty s tak veskrze pochybnou osobou jako Declan Genley. Dovoluji si upozornit na článek, který mě v tomto smyslu zaujal  http://www.lidovky.cz/kdo-bude-platit-libertas-cz-ddu-/ln_nazory.asp?c=A081202_222003_ln_nazory_ter

Obávám se, že už to nemusí být jen o ideích, zarputilosti či snad duševním zdraví jednoho postaršího zapáleného aktivisty, který to doklepává do svého zaslouženého důchodu. Názor si udělá každý sám. Já ale cítím divný mráz po zádech.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

4. 12. 2008 23:19
A dnešní tiskovku Potteringa s Topolánkem jste viděl?

A dnešní tiskovku Potteringa s Topolánkem jste viděl? Hans Pottering je předseda Evropského parlamentu a do ČR přijel čs vládou projednávat čs předsednictví a večer měli krátkou tiskovku. Líbil se mi poslední dotaz:

Lidové noviny na pana Potteringa:

Čs média spekulují o projevu V klause na půdě EP v lednu tohoto roku, můžete to potvrdit nebo vyvrátit?

Odpověď: "Co se týká účasti vašeho prezidenta na v EP, k tomu se nebudu vyjadřovat, ale pro mne se budoucí předseda Evropské rady jmenuje Mirek Topolánek."

Jinak ta klausova smska mi připomněla Duška z  Horem pádem, jak říkal výhružně Macháčkovi: Mažu si tě, koukej!!! :-)))

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

4. 12. 2008 23:58
Re: A dnešní tiskovku Potteringa s Topolánkem jste viděl?

R^R^R^Stručné a jasné. Bohužel ani tohle u některých borců nepomůže. Velikost Klause jako politika je podle nich vtesána do kamene. Podle nich je holt Pottering buď blbec nebo kominista.

0 0
možnosti
TT

tolan

4. 12. 2008 22:42
Pokud se potvrdí, že pan Klaus trpí duševní chorobou,

je vůbec reálné jej poslat do faktického i politického důchodu? Co všechno, včetně likvidace stávající vlády a zrušení českého předsednictví EU musí udělat, aby se začal zkoumat jeho duševní stav??

0 0
možnosti
PCQ

pee choose quintana

4. 12. 2008 22:26
karma

presny odhad toho, jak se chova. bohuzel se tak chova uz od 1994.

0 0
možnosti
MC

sualk

4. 12. 2008 21:08
Raději si počkejte na kongres ODS,

když takto neuváženě hodnotíte, dle mého názoru našeho největšího politika po r.1989. Největší problém vidím v tom, že nelze být nadstranický. Toto slovíčko, když slyším tak se mi vaří krev. myslím si , že pokud by nebyl V.Klaus presidentem, ale předsedou vlády nedostala by se ODS tam, kde je nyní. Totiž by to nikdy nenechal dojít tak daleko. Pan Topolánek totiž moc ustupoval koaličním stranám a bál se prosazovat z pozice hlasů více program ODS. To, že president dnes zasahuje tak jak zasahuje je zásadní a těžko ho z toho vinit. Všichni ostatní by na jeho místě si pouze hřáli své korýtko, ale V.Klausovi jde o rozumné kroky k posunutí ČR vpřed a nikoliv se pouze zařadit mezi vyžírky národa.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

4. 12. 2008 21:46
Re: Raději si počkejte na kongres ODS,

Bohužel ve svých větách máte podle mého názoru rozpor. Pokud by byl skutečně tím největším politikem, nikdy by nepřekročil určité meze aktivismu. A on je už překročil. Vždycky se pohyboval těsně za hranou. Pokud si jako politik neuvědomuje, co jako prezident činí, nemůže být zároveň velkým politikem či jak říkáte nejlepším. Na rozdíl od Vašeho názoru si myslím, že naopak strašně škodí nejen vně, ale teď i uvnitř. Něco jiného je povolat si aktivní politiky na kobereček k vysvětlení či dcentně říci na to či ono svůj názor a něco jiného je z funkce prezidenta dělat aktivistického prakticky aktivního soupeře premiérovi vlády či politickým stranám. A to ať má pravdu nebo ne. Demokracie se poradí i s tím. Přestaňte věřit na spasitele národa a na to, že v takovém případě je omluveno vše. Domyslete to obecně.

0 0
možnosti
JC

jacek097

4. 12. 2008 20:37
ale no tak hosanku...

to jsou silna slovicka, silna... Nevim co jsi v zivote dokazal, ale asi toho moc nebylo, kdyz hodnotis jednoho z nasich nejvetsich statniku vsech dob jako toho, kdo nema ideove vize. Tak asi neumis cist hosane nebo jsi uplne blbej, protoze Klaus je naopak jediny v tomto state kdo nejakou ideovou vizi predvedl a vychoval dve generace politiku, zalozil jedninou historicky ciste pravicovou stranu.... Takovehle prispevky jsou zumpoidni a ubohe....8-o8-o8-o

0 0
možnosti