Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Klidně, nejde o rychlost, tady běží každá stopa jiným směrem.

0 0
možnosti

Trošku chabá úvaha. Přeneste se konečně přes privatizaci. Náš právní systém  jede ve stejné tónině. Mělo by se hlavně realisticky uvažovat a také podle toho známkovat. Velké realistické zamyšlení je zhodnocení roku 1989. Zaměřme se prostě více na to co je levice a co pravice. Ano naše demokracie je nevyspělá díky totalitě, která zůstala na českém politickém nebi. Bohužel díky jistým disidentům kolem V.Havla. My umíme prostě budovat pouze pomníky. Naše svědomí je shnilé. Nemumíme si prostě pravdivě říci, jakou svobodu chceme. Menší či větší. Také existuje ta třetí cesta žádná svoboda. My jdeme opravdu díky r.1989 velmi pomalými kroky, proto M.Zeman je dalším krůčkem. K.S lyžuje v jiné stopě.

0 1
možnosti
Foto

Ha, konečně někdo z toho svlékl  ten balast nesmyslných populistických frází, které všem rvou jak hřebíky do hlavy a ostatní ty kecy po nich navíc opakují. Vám by se určitě líbila knížka Velká šachovnice (Zbigniew Brzezinski), pokud jste ji už nečetl.

1 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1206x
Jsem člověk s názorem, s kterým nemusíte souhlasit. Mohu se mýlit a názor změnit. Pokud mě přesvědčíte, že Váš názor je lepší.