Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Barry Goldwater

17. 11. 2011 15:38
Když strana zavolá

Jednoho dne za mnou soudruzi přišli a řekli: "Pepíku, seš kovanej, potřebujeme tě v armádě". A já jsem šel do armády, Klimeš, bez reptání jsem se podvolil, protože to bylo rozhodnutí z vyšších míst. Když za mnou zítra soudruzi přijdou a řeknou: "Je třeba, Pepíku, abys dělal generálního prokurátora, půjdu dělat generálního prokurátora. A když mě postaví na místo ředitele spojených oceláren, budu dělat ředitele spojených oceláren. Tak to je, Klimeš. Pracujte uvědoměle a radostně tam, kde vás společnost postaví. Jinak bysme nebyli kamarádi."

Černí Baroni

0 0
možnosti
P

pěnice

17. 11. 2011 12:11
Topolánek se snažil, co mu síly stačily dostat ODS do hrobu.

Mnoho lidí doufalo, že Nečas to napraví. Bohužel. !!

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

17. 11. 2011 15:36
Re: Topolánek se snažil, co mu síly stačily dostat ODS do hrobu.

To je zajímavé. Měl jsem zato, že Topolánek byl první, kdo začal ODS vyhrávat volby. Klaus sprasil, co se dalo.  Topolánek byl také první, kdo veřejně upozornil na existenci kmotrů (organizovaného zločinu) který stranu ovládal a ovládá. Proto musel Topolánek padnout.  

Nejlepší vtip roku. Nečas:  Korupci nestrpím ani ve vládě ani v ODS.

0 0
možnosti
G

Gašpo_2

17. 11. 2011 11:50
Že sa pri výbere ministra nehľadí na odbornú stránku

nie je nič neobvyklé. Je to predovšetkým manažerský post. Tragédiou je, že na skutočne odborné pozície sú dosadzovaní trafikanti, podržtašky a naháňači peňazí do partajných pokladníc. Odborná stránka bola úplne potlačená na úkor straníckeho klientelizmu.

Nečas je tragéd. Je už len "třešničkou na dortu", že je to človek vydávajúci sa za zapáleného kresťana a zároveň neváhajúci "lhát jako když tiskne". Celú svoju energiu obetoval intrigánskemu hájeniu svojho kresla a to aj za cenu, že otvorí dvere modrej mafii úplne dokorán. Zbavuje ODS posledných ľudí, ktorí ešte boli profesne schopní a nestratili posledný zbytok morálneho kreditu.

Že ide ODS "do kytek" je evidentné. Medzi nami, smútiť za ňou bude málokto. Problém je, že cestou do hrobu ešte napácha strašne moc škody.

0 0
možnosti
S

simsII

17. 11. 2011 13:01
Re: Že sa pri výbere ministra nehľadí na odbornú stránku

Bylo by nejlepší, aby ten pohřeb byl hodně brzy, tím bude méně škod.

0 0
možnosti
JR

maxikocour

17. 11. 2011 11:40
V padesátých letech byl průkaz KSČ nad znalostmi lidí

Opravdu stranické průkazy opět vládnou.Jaký to rozdíl mezi padesátými léty ,kdy mohl vést zemědělství člověk z fabriky a nyní kdy průmysl vede doktor!!!!Kam jsme se to dopracovali za dvacet let.?Vládnou nám diletanti ,kteří nemají vůbec smysl zlepšení situace v tomto státě.Jak dlouho to bude trvat než ohnuté hřbety se nám podaří napřímit????Co ještě se musí stát,abychom už měli té drzosti vládnoucí garnitury dost!!!!!

0 0
možnosti
MM

shannow

17. 11. 2011 11:29
jak může premiér jmenovat ministrem průmyslu lékaře ??

to myslíte vážně, tuhle řečnickou otázku ?? Přece úplně stejně, jako může jmenovat ministrem financí chemika (a bývalého ministra obrany)... nebo úplně stejně jako bývalý premiér ministryní obrany lidoveckou pacifistku Parkanovou, o které se dá s dost velkou pravděpodobností tvrdit, že na vojně nikdy nebyla (poslední zaměstnání před vstupem do politiky v Státním plemenářském podniku)... a v minulosti třeba úplně stejně jako když ministra vnitra dělal známý ekonomicky geniání strojvůdce ... důležitá je partajní legitimace, na odbornosti vůbec, ale vůbec nezáleží ! Vždyť i nedávno v jedné televizní debatě řekl pražský primátor, že politika je povolání, kde žádné vzdělání není potřeba ! :-P

0 0
možnosti
JH

Pepe I

17. 11. 2011 11:27
Jestli jsem správně

vyhodnotil nějaké komentáře, které jsem v souvislosti s jmenováním Kuby četl, Nečas si tímto činem snaží pro sebe zajistit podporu jihočeské ODS na příštím volebním kongresu, o nějaké jmenování kompetentního člověka se tady vůbec nejedná. Tady se bohužel vracíme hluboko do historie, kdy stranická knížka byla minimálně výučním listem či rovnou VŠ diplomem - tehdá červeným, dnes modrým...

0 0
možnosti
P

pěnice

17. 11. 2011 12:13
Re: Jestli jsem správně

No aby mu ta podpora k něčemu byla, když ho voliči nezvolí. Já teda už ne a to poprvé od revoluce.

0 0
možnosti
JT

knox

17. 11. 2011 11:13
ano

hezky shrnuto, doufám,že to tak dopadneR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1206x
Jsem člověk s názorem, s kterým nemusíte souhlasit. Mohu se mýlit a názor změnit. Pokud mě přesvědčíte, že Váš názor je lepší.