Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Miloslav Šimek

26. 2. 2008 19:13
Tak já například nadávám každej den ...

jenže já jsem Lojza z vesnice. Ono by se měli milí politici zamyslet, jestli chtějí působit jako elita národa (alespoň na oko), nebo jako burani.

0 0
možnosti

Paroubkuv hnedy venec je super

26. 2. 2008 13:02
Já bych neřekl sprosté slovo ani za pytel sraček.

:-)

0 0
možnosti

Shob

26. 2. 2008 12:42
ty jsi vul!

Rv

p.s. Langer se pise s "e", debile!

0 0
možnosti

nalim

26. 2. 2008 12:46
Re: ty jsi vul!

u Langra je i komolení jména přípustné

0 0
možnosti

nalim

26. 2. 2008 12:37
není to vždy otázka sprostých slov

s Vaším příspěvkem určitě souhlasím,ale opravdu to není vždy o ubohých vyjadřovacích schopnostech pánů Topolánka,Langra,Zemana apd.Vulgární jsou ovšem i celé články v různých periodikách aníž bylo použito jediné sprosté slovo -vemte si naříklad tento blog,kde se prezentují pánové Kříž Polanecký Malý Šimoník apod.Tito pánové nepoužívají také sprostých slov ale jejich články jsou směsí jedné velké vulgarity sprostoty a lidské hlouposti

0 0
možnosti

peterel

26. 2. 2008 11:57
Kedy končí puberta

Hovoriť o používateľoch vulgárnych výrazov ako o pubertálnych je síce obvyklé, ale je to veľmi nepresné. Puberta je javom z oblasti biologického veku, zatiaľ čo používanie vulgárnych výrazov je úkaz skôr z oblasti veku sociálneho. Takmer všetkých nás to najprv naučili, niektorých potom odučili (presnejšie povedané pomohli nám odučiť sa). To sa týka VŠETKÝCH priemerne vzdelaných (sociálne adaptovaných) ľudí, ľudí sociálne dospelých). Obávam sa, že niektorí politici používajú vulgárne výrazy nie preto, lebo sú sociálne nedospelí, Skôr by som to pripísal ich schopnosti - a nadaniu - využívať vulgárne výrazy v komunikácii preto, lebo ich považujú za účinný nástroj pre dosiahnutie toho svojho. Ak teda DOSPELÝ človek (biologicky, sociálne, ekonomicky a politicky dospelý) používa v komunikácii vulgárne výrazy (a je jedno, či verejne alebo v súkromí), je to znak jeho neukojenej mocibažnosti, vďaka ktorej klesol na úroveň hesla "Cieľ svätí prostriedky." Nuž - "Podle peří poznáš ptáka."

0 0
možnosti

Abulafia

26. 2. 2008 11:28
politika

Souhlasím s vaším článkem až na tu poslední část. Podle mě stanovování jakýchkoliv hranic vyjadřování není v tomto směru šťastným řešením. Řešení je v tom, aby národu jako takovému, začlo neslušné vyjadřování politiků vadit a příště je už nevolili.

Já osobně si to dvakrát rozmyslím, než bych měla dát hlas politikovi, který se vyjadřuje sprostě na veřejnosti.

0 0
možnosti

Rendík

26. 2. 2008 11:39
Re: politika

Děkuji a souhlasím s Vámi, že nelze něco nařizovat direktivně co se smí a co se nesmí,asi jsem se špatně vyjádřil,ale dodržování určitého kodexu řečníka by tu mělo být.

0 0
možnosti