TV NOVA - ODSeácký přisluhovač

Dnes jsem čekal na pořad Střepiny, v očekávání, že uvidím nějaké nové postřehy, poznatky a fakta, tak abych si mohl udělat nějaký objektivnější názor na situaci, která hýbe národem a to je ocenění a přiznání bratrů Mašínů za národní hrdiny a nebo zda jsou jen vrazi. Docela bych rád si v tom již konečně udělal jasno. To co jsem v reportáži viděl mě doslova vyrazilo dech.

Totiž tak jednostrannou a účelovou reportáž k danému tématu jsem již hodně dlouho neviděl. Nejen že reportáž předem dávala za pravdu panu Topolánkovi, určovala tak jak má člověk hodnotit bratry Mašíny a jako perličku pak několikráte opakoval výkřiky pana Filipa, že vrah zůstane vrahem a vražda je neomluvitelná.

Normálně uvažující člověk v tomto státě zná postoje KSČM, zvláště pak když se přihlásili k legitimitě únoru, že nebudou měnit i v tomto sporu své ideologické názory. Ale to si vážně páni redaktoři myslíte, že tento národ je degenerovaný, že si o věci neumí udělat svůj vlastní názor a nemusí být jen levicově smýšlející aby nesouhlasil s panem Topolánkem. Prostě na mě to udělalo dojem, že když nesouhlasím s udělením medaile pro bratry Mašíny tak jsem komunista.

Páni redaktoři styďte se za takovou reportáž.

Autor: Václav Šmíd | neděle 2.3.2008 23:18 | karma článku: 30,57 | přečteno: 2422x