Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Dobrý den,

 

důvodů, pro které nebudeme dále službu Kvídovo volání (čiDon Patrona) podporovat, je více. Předně jde o pokles zájmu ze strany samotnýchuživatelů. Za poslední rok početprovolaných minut klesl na polovinu a lidí využívajících tuto službu stáleubývá. Důvodem je především zavedení neomezených tarifů, neboť díky nim stouplovolání našich zákazníků o více než o 60 %.

 

Služba Kvídovo voláníbyla od začátku založena na tom, že volání svými reklamními upoutávkami„sponzorují“ zadavatelé inzerce. V souvislosti s poklesem zájmu o Kvídovovolání ze strany zákazníků klesl také zájem inzerentů. Také z tohoto důvodupřistupujeme ke zrušení této služby, neboť inzerenti o Kvídovo volání nemajízájem.

 

S předplacenou kartou nemusíte zákonitě volat za 5,90 Kč vč.DPH za minutu. Uváděný tarif NA!DLOUHO je určen pro příznivce dlouhých hovorů.V nabídce máme také předplacenou kartu s tarifem NA!VÝBĚR, kde po dobitíkreditu částkou 300 Kč vč. DPH můžete mít volání do všech sítí za 2,50 Kč vč.DPH vždy na 30 dní po navýšení kreditu.

 

S přáním hezkého dne

 

Jaroslav Neubauer Guru pro Social Media, O2

0 0
možnosti
Foto

Děkujeme za vysvětlení. Rodiče školáků budou určitě potěšeni, že z jejich kapes taháte peníze. Porovnám-li 1Kč a 2,50Kč, je to OPRAVDU výhodné. Pro O2. ;-)

0 0
možnosti