Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MA

Quintus73

24. 7. 2011 11:07
Blbost

Zrušení Benefitu nebylo rozhodně nic co by bylo nějakým okamžitým rozhodnutím. Přípravy trvaly skoro dva roky a ovce, tedy zákazníci, to mohli sledovat na postupném snížení přepočítatelné hodnoty jednoho benefitu vůči koruně. Původní hodnota byla cca 60 haléřů za benefit, první pokles na cca 45, druhý na 30 což bylo chvíli před zrušením. Samotné zrušení oznámené nefiremním zákazníkům přibližně týden dopředu bylo ve chvíli, kdy nabídka telefonů v prodejnách byla značně nadhodnocená. Nefiremní zákazníci tak v podstatě vykoupili výběhové krámy za dvojnásobek hodnoty. A to ještě ne všichni, hodně lidem sms nedošla a výpis s informací přišel až po termínu do kdy bylo možné benefity uplatnit. Mnohem hůř dopadli firemní zákazníci. Těm byly benefity zrušeny okamžitě a bez náhrady. ......

0 0
možnosti
MA

Quintus73

24. 7. 2011 11:07
Re: Blbost

..... Vzhledem k množství benefitů o které uživatelé přišli, zvláště u firemních nakonec ti kteří byli neodbytní a kde hrozila negativní publikace, byli částečně odškodnění ať již převodem hotovosti nebo u velkých firemních zákazníků úpravami smluv případně spojených s dodávkou mobilních telefonů. (K čemuž však zneužili vztahy dodavatelů a koncových firem.)

Potěšitelné je, že O2 zřejmě podcenili stádo uživatelů a dodnes jim tahle věc nebyla zapomenuta.

Za svých osobních 30tisíc benefitů jsem tenkrát obdržel přibližně čtyřitisíce korun. Následně jsem zrušil jednu smlouvu a další už jsem neobnovil.

Ve firmě kde hrozila ztráta 640 tisíc benefitů, což bylo dost významné, benefity celé roky sloužili k postupné obnově havarijních telefonů, dodavatel (ne O2) dodali část telefonů na své náklady. O2 domluvu odmítly a následně bylo převedeno přes 600 čísel ke konkurenci, která nabídla skutečně velkorysou nabídku.

0 0
možnosti
JK

barbudos

23. 7. 2011 22:54
?????

Nevím co má článek říci?  Vyjádřit by se  měli lidé z O2. Jinak šikovnost českých dívek udivuje.[>-]

0 0
možnosti
M

Michaell

23. 7. 2011 22:20
Proč by to mazali

jestli jste to napsal jak to bylo,není důvod k mazání. Ten váš blok si přečte tak málo lidí,že jim to vůbec nemůže nijak ublížit.

0 0
možnosti
ZS

škovras

23. 7. 2011 21:40
Lepí pytlíky ?

Jste nějaký optimista. Nepovýšila ? S takovými schopnostmi a nápady ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2317x
když se rozhlédnu kolem sebe...

clock

Seznam rubrik