Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J32a69r88a 88R89a11n41k

3. 5. 2016 4:06

Vlastne je vse, co se odehrava za posledni 3 roky na Hrade tak nejak tristni a depresivni.......

1 1
možnosti
MC

Blít na stranu je neslušné. Kritika osobností je to oč tu má běžet. Na to asi, ale nemáte páru. Předem vás upozorňuji, že jsem nikdy nebyl a nejsem členem žádné strany.

0 0
možnosti
JK

Prý jsme poslali na čínské velvyslanectví ostrou nótu. Zatím bez odezvy.

:))

0 0
možnosti
SB

Aniž bych se ODS jakkoli zastával, pokud jde o kritiku na to, jaká ve skutečnosti je (ta Vaše formulace směrem k ODS je naprosto přesná a výstižná), nepřestane mě fascinovat, že někteří lidé (tím míním zrovna nyní Vás, jelikož právě diskutuji pod Vaším článkem) tyhle vlastnosti připisují výhradně ODS.

Strany, které stály na straně Havla, pražské kavárny nebo Evropské unie, jako byla například Unie svobody, ODA, TOP 09 a různé další straničky, které na chvíli byly zvoleny do parlamentu naivními lidmi, co si mysleli, že konečně tady bude někdo nezkorumpovatelný, byly úplně stejně prohnilé, úplně stejně zkorumpované, úplně stejně lačné peněz. Jediný rozdíl mezi tou ODS a jimi byl v tom, že ony lhaly ještě více, protože vedle všech nectností ODS měly navíc ještě jednu: pokrytecké hraní si na ušlechtilé.

3 2
možnosti
MC

Jedničkou na pokrytecké hraní na ušlechtilé je na naší politické scéně poněkud jiná strana.

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1025x
Platón: "Nikdo není tolik nenáviděn jako ten, kdo říká pravdu." 

Budu psát o světě v souvislostech. Zajímají mne počítače, internet, sociální sítě, management, psychologie a politika. Budu psát o tom, k čemu nelze mlčet.

Seznam rubrik