Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Díky za čtenost a karmu, která je na tady většinou vyhrazena jen kremlobotům. A ještě za několik příspěvků, které ukazují, že těch tupců je přece jen méně než těch 10 miliónů. Proč těch tupců je opravdu hodně se dozvíte v mém zítřejším příspěvku, který se jmenuje "Trump je pomstou amerických lůzrů a Zeman těch českých".

1 2
možnosti
MV

Trochu to zavani fanatismem,ze?:)))

2 0
možnosti
JS

Ten program není špatný. Pro pana knížete by ovšem chtěl po každém bodu doplnit o cca půlhodinový odpočinek.

5 1
možnosti
SN

:-).....Měl jste napsat : Zemana mám rád, raději bych tam viděl urozenou krev s tlumočníkem a nositelem polštářků, aby si neotlačil ucho, při celodenním dřímání! Rv

4 6
možnosti
SN

:-)....NEMÁM......

1 3
možnosti
MD

Pravda, M. Zeman neni dokonale opracovany kamen. A navic ma tvar nevyhovujici jiste skupine lidi. Ovsem ani vas clanek neni clankem skveleho kamenika jako spise drevenym 'klackem' blahove se snazicim jej vyvratit.

12 1
možnosti
VS

Jako každý jedinec, včetně mne, nemá stejné názory na vše co se děje kolem v politickém, ekonomickém, ale i sportovním životě. Za sebe mohu říci, že s něčím s panem prezidentem, souhlasím, v něčem ne a to nejen v politice, ale i rétorice, kterou používá. Ale to jsem měl i u exprezidentů. Bohužel jsou lidé, kteří chtějí, abychom byly stádíčko, kterému se dle "vyvoleného" nalajnuje co je správné a co ne a běda, když to tak nebude. Někdo prostě jezdí na výlety, někdo hraje tenis a bere plnící pera, někdo zase chodí na alkoholové mejdany, někdo pospává a předbíhá, ...

6 1
možnosti
VK

O čem to svědčí ? Podle Vás který máte,, nárok"je považovat svůj názor jako jedinný správný žije vedle Vaší maličkosti deset milionů tupců ?Na přehřátí organismu by Vám slušel led na čelo. Bohužel pro Vás většina těch lidí , co podle Vás nemá nárok mít vlastní názor hlasovala jinak než je Vám milé ,ale za pár let pokud do té doby neemigrujete budete mít šanci , tedy Vy ,,schopnější ,rozumnější " šanci na změnu. Že nemůžete ,,zkousnout" dnešního pana presidenta je čistě Váš osobní problém , zejména pokud Vám to nepřišlo stejné jako u předchozích presidentů.

13 2
možnosti
OK

Možná je to trošku nefér, ale ne tak úplně. Ovšem mám být tak naivní a čekat trochu tolerance od stoupence právě současného prezidenta?

1 4
možnosti
DB

je vám líto, že vy nejste ten oligarcha?

10 1
možnosti
Foto

To je tak vtipné, že jsem smíchy málem spadl ze židle.

6 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma. ;-DR^

6 14
možnosti
MV

Vrana k vrane seda:)))

8 2
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1025x
Platón: "Nikdo není tolik nenáviděn jako ten, kdo říká pravdu." 

Budu psát o světě v souvislostech. Zajímají mne počítače, internet, sociální sítě, management, psychologie a politika. Budu psát o tom, k čemu nelze mlčet.

Seznam rubrik