Slunce, seno a uprchlíci

Kdo tvrdí, že české komedie už nejsou to, co bývaly, tak zřejmě včera nesledoval v ČT pořad paní Jílkové o imigrantech. Vystoupení paní "učitelky" Hruškové nám připomnělo nejlepší komedie paní Heleny Růžičkové.

Předpokládám, že paní Hrušková bude při nejbližší příležitosti nominována na cenu za nejlepší herecký výkon v komediální roli a ČT tento díl pořadu paní Jílkové zařadí do zlatého fondu české zábavy a bude jej opakovat každý rok v silvestrovském vysílání hned po Mrazíkovi.

Lepší parodii na anti-islamistku by nikdo nedal. Během jejího vystoupení jsme se například dozvěděli, že dvě stě jejích kamarádek v Německu denně znásilňují imigranti. No, jestli jsou ty její kamarádky aspoň trochu podobné paní Hruškové, tak je lituji. Myslím samozřejmě ty imigranty. A zničení jejich domovů v Sýrii Putinovými a Assadovými bombardéry je až druhá největší katastrofa, která je v životě potkala.

Humoristický pořad paní Jílkové byl vhodně doplněn titulky s komentáři diváků jako například: "Paní učitelce sice hlas nepřeskakuje, ale v hlavě jí to přeskakuje."

Paní Hrušková svým vystoupením pěkně ukázala, že dneska může každý říkat libovolné pitomosti a vždycky se najde skupina pitomců, kteří tomu uvěří. Čím větší ta pitomost je, tím větší je ta skupina "věřících".

Včerejší díl pořadu paní Jílkové Putinově propagandě opravdu nevyšel. Na příště bych chtěl paní Jílkové doporučit, aby se ve výběhu lépe rozhlédla a vybrala nějakou důvěryhodnější opici.

Autor: Jaroslav Šmarda | pátek 29.4.2016 13:20 | karma článku: 23,44 | přečteno: 1970x
  • Další články autora

Jaroslav Šmarda

Nuda z Hradu

26.12.2016 v 21:42 | Karma: 22,95

Jaroslav Šmarda

Čečínské tradice našeho lidu

31.10.2016 v 11:04 | Karma: 19,27