Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)....Víte pane autore, novináři už se poučili ! Je třeba zasít semínko nedůvěry mezi fandy presidenta, pořád se hledá cesta, jak ho znevěrohodnit.

Lidé s průměrným IQ si o tom myslí svoje ! Sdělte nám důvěrně, jakého kandidáta na presidenta byste si přál ! !!!!!!

2 1
možnosti
LH

Těším se až zasáhne bdele oko dozorce blogu ;-)))) nebo toto neni porušení kodexu blogera?

1 0
možnosti
IM

Komisař Dreyfuse promluvil.

3 0
možnosti

Ovčáček potáhne hned, jak bude potřeba vyhnat ovce:-)

1 0
možnosti
OK

Nepochybuji o tom, že by MZ byl schopen hodit přes palubu i svého psa.

1 1
možnosti
MS

Kterého ale nikdy nebude mít, protože by se s ním musel dělit o buřty. ;-D

0 0
možnosti
MP

No, nevím jak Vy, ale já jsem se pořád jen divila, že Zeman Forejta už dávno nevykopl. Figuroval v několika úplně zbytečných hradních šlápnutí do měkkého. Žádná terie spiknutí mne nenapadá, takže soudím, jen z toho, co Forejt bezesporu "provedl".

Pro rejpaly: v životě jsem MZ nevolila, ani žádnou jeho stranu.

3 0
možnosti
LC

ale tady byla řádka lidí , kteří tvrdili že MZ přímo zbožňujete , tak nevím , ale věřím vám, i když semínko pochybností bylo zaseto, ne věřím vám V

1 0
možnosti
LC

děkuji autore, článek se čte jako román, tolik invence, jinotajů, nápadů, skrytých vzácných myšlenek, už nyní se těším na pokračování, něco jako Větvička , jo jo, kdo umí ten umí, blahopřejiR^

3 3
možnosti
MB

Průzkumy jsou sice průzkumy - Nicméně cosi se láme. Stále to není obliba francouzského Holandeho 4% - neuvěřitelný pokles, do dalších voleb elegantně nejde ... Miloš Zeman je stálicí v tom, že spolehlivě národ štěpí, především tím, že zakládá další mocenské centrum Hradu. Mazaně vsadil na to, že nic nebude honosného přinášet, naopak - Dobře hraje na spodní strunky - cosi podobného jako u EET. Lid má pocit, že mesiáš žije a stará se ... Bez přehánění, ta jeho hradní grupa je pro mne čímsi neuvěřitelným ! Nicméně divadlo již netáhne, kusy obehrané, % obliba klesá. První herec propuštěn ... TGM vtiskl stolci obrovský odkaz - Požívá vážnosti. Kluci to pojali po svém - Dle věku a zvyků - každý něco taky požívá ! :-)

4 0
možnosti
Foto

Úžasné. A odkaz by nebyl?

2 1
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 997x
Platón: "Nikdo není tolik nenáviděn jako ten, kdo říká pravdu." 

Budu psát o světě v souvislostech. Zajímají mne počítače, internet, sociální sítě, management, psychologie a politika. Budu psát o tom, k čemu nelze mlčet.

Seznam rubrik