Czechia? Ne, Czechina (čti Čečína)!

Po té neuvěřitelné hradní klauniádě s čínským prezidentem přidáním pouhého jednoho N vznikne naprosto výstižný a všem hned jasný název Czechina (vyslovuj Čečína).

S názvem Čečína snad i kremloboti, jejichž průměrné IQ se sotva blíží hendikepu začínajícího golfisty, pochopí, že naše náhlá orientace na Čínu je jasným důkazem toho, že s Ruskem už to jde rychle z kopce.

Na dálném východě už prakticky žádní Rusové nejsou a mladí a vzdělaní Rusové z Ruska prchají jako o život. Poslední televizní diskuse Putina s občany se nesla v duchu otázek: Kdy už konečně dostaneme za naši práci aspoň nějaké peníze? Inu, ruský ráj to na pohled. Poslední ať zhasne! Je na čase se z kremlobotů stát čínoboty. Naše finanční oligarchie a jejich političtí kámoši už tak učinili.

Od svého zvolení mne pan Zeman nikdy nepřestal udivovat tím, jak neuvěřitelně hluboko dokáže klesnout "český prezident". Nedávno prohlásil, že by dalajlámu nepřijal, protože to není investor. Pan "prezident" zcela přijal filozofii prostitutky, která taky sexuje jen s tím, kdo jí zaplatí. "Náš prezident" přijímá jen investory do firem místních i zahraničních finančních oligarchů.

Dává tím jednoznačně najevo, že je prezidentem těchto finančních oligarchů, nikoliv náš.

Autor: Jaroslav Šmarda | středa 20.4.2016 7:05 | karma článku: 17,73 | přečteno: 395x
  • Další články autora

Jaroslav Šmarda

Nuda z Hradu

26.12.2016 v 21:42 | Karma: 22,95

Jaroslav Šmarda

Čečínské tradice našeho lidu

31.10.2016 v 11:04 | Karma: 19,27