Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J54a24n 83R44á20ž

10. 4. 2016 12:33

Příjmy americké střední třídy posledních 15let stagnují, ale nezbytné výdaje (nájmy, potraviny, pojištění, doprava) se zvýšily o 30-50%.

Otázka pro ekonoma: O kolik se zvedla/ snížila životní úroveň amerického zaměstnance, penzisty, či malého farmáře?

1 1
možnosti
PP

Víte autore, podívejte se na některé ekonomické aspekty posledních let a pak plácejte. Jen pro Vaše info (k tomu jak se snižuje úroveň seniorů a lidí v Rusku) - za posledních 6 let se v České Republice ocitlo 30% populace na hranici chudoby, u seniorů je to téměř 40%.

Takže já bych nechal Rusko Ruskem a zabýval se populací v naší zemi a EU všeobecně. Možná ty rozšiřující se masy chudých v EU by byli velmi "šťastni" za ta Vaše slova.

1 0
možnosti
FD

Jedno mi tady nahraje.Když je p.Angela tolik připravená na robotizaci a nebudeme zde tedy mít kde pracovat,tak proč sem ještě tahá tolik lidí z jiných částech světa.Že by skutečně Němcí potřebovali k záchraně svého národa tolik schopných samců?Pak ať je ale neposílá násilně k nám,jsem přesvědčen,že mi jsme schopni tuto situaci zvlánout ještě sami.

6 0
možnosti
TG

Rv. PS: a Angela Dorota - to je třešnička na dortu:-)

1 0
možnosti
OU
Foto

No jo, jenže oni to říkají i na kapitalistických shromážděních. Někdy... občas.. když se o něm někdo podivný zmíní, jinak, na rozdíl od komunistických, dokáží oddělit zrno od plev.

0 1
možnosti
Foto

Mě se to Vaše povídání líbiloR^

0 3
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1025x
Platón: "Nikdo není tolik nenáviděn jako ten, kdo říká pravdu." 

Budu psát o světě v souvislostech. Zajímají mne počítače, internet, sociální sítě, management, psychologie a politika. Budu psát o tom, k čemu nelze mlčet.

Seznam rubrik