Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Pokud někdo napíše "Božská Angela" a nemyslí to jako krutou ironii, tak jeho blogy fakt nemá cenu číst.

0 0
možnosti
TH

Opět dávám demagogovi Šmardovi Antikarmu. V jiném blogu píše jak "vrána k vráně sedá a sprosťák sprosťáka si hledá". A přitom sám má dost sprostoty a hulvátství napsat "A co na to říkají náš vrchní ožrala a zloděj propisek?"

0 0
možnosti
MK

Rv Níže diskutujícími zmiňovaná nekanditura je hlavní položka výsledku, ale i zneužité postavení v médiích, přímé výzvy k nevolení a strašení AfD je určitě dokreslení. O kolik měli lídři AfS méně prostoru v médiích?!!!

0 0
možnosti
KB

Jen taková poznámka.

Pochopil autor a mnozí diskutující, že se jednalo o obecní volby. Takže o tom nijak zvlášť nereferovaly ani německé noviny. V mnoha volebních okresech (vesnicích) AfD ani nekandidovala. To jako když u nás v Horní Dolní vyhraje ČSSD, tak budete říkat že Sobotka přesvědčivě vyhrál volby?

6 0
možnosti
RH

Když bylo možné odvozovat obecný propad popularity Merkelové a CDU ze zemských voleb v miniaturní východní zemi, tak proč by nebylo možné tak činit na základě místních voleb ve významné západní zemi? Pokud by byla strana nepopulární, tak ji nebude volit třetina voličů. Jestli AfD nekandiduje v místních volbách, tak je to problém její, zvláště když má velké ambice. CDU nevyhrála v "Horní Dolní", ale v osmimilionovém státě. Takové vítězství v ČR já u žádné strany na komunální úrovni nepamatuji.

2 0
možnosti
Foto

Po posledních komunálních volbách v roce 2011 se stala nejsilnější stranou v Dolním Sasku CDU s 37 %. V roce 2015 v Dolním Sasku získala 34,4 %. Sociální demokracie (SPD) místy dramaticky ztratila a skončila s 31,3 %. Za ní následují Zelení (10,9 %), pak AfD (7,8 %), FDP (4,8 %) AfD dosáhla v některých městech a okresech dvouciferných výsledků. V mnoha volebních okresech, jako například v Osnabrücku, strana ani nekandidovala. Opravdu Angela přesvědčivě vyhrála volby ?RvRv

4 1
možnosti
RH

Vzhledem ke krizi je to přesvědčivé potvrzení pozice. Nikdo nemůže očekávat, že v situaci Německa by jakýkoli politik neztrácel.

1 0
možnosti
JM

Náznak ironie v nadpisu jakoby sliboval alespoň částečné prozření blogera v růžové košili, ale ne, myslíte to smrtelně vážně. Ve vašich kreacích většinou souhlasím jen se spojkami, přeložkami a tečkami, a ani dnes tomu není jinak.

11 0
možnosti
ES

Božská Angela ?! Jste vskutku objektivní realista.

6 0
možnosti
RH

Byl bych velmi opatrný s hodnocením AfD jako fašistické strany. Jsou to obyčejní populisté. Skuteční neonacisté NPD nebyli nikdy úspěšní...

2 1
možnosti
Foto

Jak víte, že je Afd strana fašistická ?

1 0
možnosti
RH

Je pravda, že volby v PP-M byly zprávou dne, zatímco volby v DS, které je pětkrát větší, média přecházejí bez komentáře. Důvodem je zřejmě úspěch CDU a fiasko AfD...

6 2
možnosti
AR

Také mě udivuje to ticho po pěšině u našich médií ohledně výsledku tamních zemských voleb. Výsledek jistě nesplnil jejich očekávání.

3 1
možnosti
Foto

Autor je značně zmaten až dezorientován. Putin totiž vyváží nejen ropu,ale také zemní plyn.

A dobrodružná metoda Angely Merkel, kdy zcela voluntaristicky zavírá jaderné elektrárny znamená, že bude třeba rychle postavit náhradní stabilní zdroje na zemní plyn.

Paní Angela vyhání čerta ďáblem a autor by si měl předtím, než sedne k PC, vypláchnout ústa a své obhroublé výrazy si nechat do hospod 5. cenové kategorie-

14 0
možnosti

Tak hlavně že vaše blogy jsou jak z červené knihovny

3 0
možnosti