Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TV

t.varga

12. 1. 2011 11:16
dobrý den

ten článek je váš pohled, já to respektuju.

ale zasebe vám řeknu že na podobný úvahy nemáte ze silnice dost zkušeností. 

máte tam jistě i správný podněty, ale to vidíte i sama, že si vypomáháte s klišé

nevadí, příště zas o něčem jiném.

apropos, jezdila jste někdy třeba po německu ?

0 0
možnosti
PS

WetSinglet

13. 1. 2011 17:32
Re: dobrý den

dost zkušeností? a copak vy o mě vlastně víte?

0 0
možnosti
A

amigos

11. 1. 2011 21:55
bezpečnost

Pěkný příspěvek, snad chápu správně, že je v podstatě ironický... No, bohužel vláda dělá dílčí kroky k tomu, aby bylo na silnicích dovoleno prakticky vše. Za chvíli bude předpokládám povoleno 1 pivo za volantem (o tom, jak s jedním drinkem jezdí Michael Schumacher, se sice dělá celosvětová osvěta, ale čeští řidiči jsou samozřejmě lepší než je Schumacher, takže si nějakou tu promili alespoň pro kuráž můžou dovolit), pokuty za překročení rychlosti jsou směšné (o dodržování vzdáleností nemluvě). Na silnici mi kdejaký debílek ukáže prostředníček (předpokládám, že na ulici by mi ho neukázal) a mraky lidí, kteří mě předjíždí, si u toho ještě telefonují (no samozřejmě, vždyť to všechno zvládnou jednou rukou i poslepu). Takhle to vypadá a zvyšováním tolerance a tresty, které jsou výsměchem (srovnejte jen s výšemi trestů v sousedním Rakousku), bohužel cesta nevede !

0 0
možnosti
A

Azgalor

11. 1. 2011 21:49
Nedočkáte

se nikdy. Teď tu máme aférku Trpišovký a opravdu se najednou z čistého nebe zjsitilo, kde je problém... Ale ono to bude k ničemu, pár týdnů se bude plácat, Leošek Tržilů bude slibovat a pak to stejně skončí tím, že se bude měřit rychlost na dálnicích a pomocí "buzerbudek" na magistrále (a podobných), policajti budou brečet, že úředníci nestíhají, ti zas, že toho je moc a že se lidi vymlouvají na tzv. osobu blízkou. A bude z toho zase akorát statistika, že nejčastější přestupek je překročení povolené rychlosti.;-)

Miluju domění, že všichni jezdí rychle proto, aby honili ego a dělají to jenom ti co mají silná auta. 1. Silných aut je neskutečně málo. 2. Třeba někdo pospíchá nebo se mu nechce plácat po dálnici 130? Vždyť v lepším autě a malým provozu si člověk připadá že nejede, o tom kolik ušetří času ani nemluvím.

A jedna osobní, proč jezdíte 110 po dálnicích? Staré auto?

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1490x
Ráda o sobě říká, že je taková normální ženská, ale co je dnes "normální"? Má ráda knížky, muziku, přírodu, logické hry, křížovky, sudoku, svou práci i rodinu.