Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

o.l.i.m.86

22. 7. 2011 8:10
parquine

muslimové se chovají slušně jen do doby než přijde befel, oni nemůžou neposlechnout a na stranu nevěřících či křesťanů se proti svým nikdy nepostaví, roste nám v Evropě zhoubný nádor, který jednoho dne musí bouchnout.

Přečti si životopisy mnohých teroristů....slušní lidé kteří chodili na pivko v okolí oblíbení...to jen dokazuje fakt že nejsou radikální a umírnění muslimové jsou jen muslimové jak říká Zeman.

1 0
možnosti
P

parquin

22. 7. 2011 10:18
Re: parquine

to je stejná pitomost, jako že chodí katolíkům befel z Vatikánu... Muslimské státy nejsou jednotné a dokonce proti sobě válčí s spolčují se s "nevěřícími" - viz. Pakistánské námluvy s Čínou nebo Malajská symbiózas brity.

0 0
možnosti
A

astrolog66

21. 7. 2011 22:36
Ukázka jak nebezpečně muslimové myslí...

Drazí bratři a sestry v islámu,

žijeme v zemi nevěřících a denně se setkáváme s nevěřícími, kteří kritizují islám a našeho proroka, a kteří s námi chtějí diskutovat. Kdyby něco takového udělali v islámské zemi, vše, co by bylo třeba udělat, by bylo nahlas ohlásit, co řekli, a o zbytek by se postaral rozhněvaný dav. Kritik by byl zlynčován během chvilky. Konec příběhu. Tento luxus zde nicméně zatím nemáme.

Ten kdo čeká že se za staletí něco změnilo se plete...násilí,nadřazené chování k ženám a jen krátká ukázka toho co čeká naše děti když se budeme k osídlování Evropy muslimy chovat netečně...

Nemám rodiče ani děti a proto si dnes mohu dovolit napsat tak otevřený názor.Vím že na druhé straně sedí ženy, které poslušně takovéto diskuse mapují.

více na: http://pravdaoislamu.cz/index.php/2007/10/04/jak-diskutovat-s-nemuslimy-a-frustrovat-je/

3 0
možnosti
DP

Daniel P.

21. 7. 2011 20:41
karma

Jen bych nezaměňoval Arabský a islámský. Arabští učenci byli dost často protiislámští, podobně jako učenci "křesťanští". Existovali mutazilité, což byla zmařená šance islámu na reformu.

1 0
možnosti
K

kaktusak

21. 7. 2011 20:35
Muslimové ale svou víru nikomu nevnucují

a na rozdíl od křesťanů nikdy nevnucovali.

0 0
možnosti
DP

Daniel P.

21. 7. 2011 20:41
Re: Muslimové ale svou víru nikomu nevnucují

To je lež.

2 0
možnosti
H

happin

21. 7. 2011 19:04
Souhlas

Rozumná ženská s rozumným názorem

1 0
možnosti
D

dampfer

21. 7. 2011 18:51
Samozřejmě

křesťané ústy Krista říkají, dostals facku?-- nastav i druhou tvář. Čtěte Nový Zákon== princip křesťanství !! Zřejmě tato sympatická rada povede k vyhlazení nemuslímů,, kteří den co den zaplavují Evropu, USA a získávají silné ekonomické, dokonce i politické posty ((viz Německo)). Tím pádem se do krve rozhádaní pohané a křesťané určitě nezmohou na žádnou obranu. Jak jsou však Češi pověstní, tak 95% lidu ihned a iniciativně vstoupí do hustých řad služebníků Alláha a jeho proroka. U nás budou sekány hlavy zcela výjimečně, určitě. Zachovejte klid, postupně Češi začnou přísný korán nahlodávat, vymýšlet si švejkoviny a ikdyž pár stovek tisíc zahyne širočinou, koroze islámu bude pokračovat, že mohamedáni začnou tajně žrát jelítka a tlačenku a zapíjet švestkovicí. A prezident imám Paroubek napíše slavné dějiny::""Má cesta ke slávě, vydlážděná uzeným bůčkem.""

0 0
možnosti
P

parquin

21. 7. 2011 19:07
Re: Samozřejmě

A že se tím podobenstvím o tváři řídíte, že? Jste úplně stejně špatní a (někdy, velice vyjímečně) i dobří jako muslimové. Až na to, že muslimové automaticky nepředpokládají, že každý evropan je křesťanský fundamentalista, zatímco každý tuzemský "odborník" přes světová náboženství a kultury předpokládá, že co občan muslimské země, to sebevražedný atentátník, zastánce práva šaria nebo zakuklený islamistický šiřitel nenávisti.

0 0
možnosti
A

astrolog

21. 7. 2011 18:44
Islam u nás nechceme

Často s údivem sleduji jak si lidé naivně myslí že se vlastně nic neděje protože je nikdo s Islámem u dveří neotravuje, mešitu znají jen z fotek a v okolí vlastně ani žádného Islamistu neznají a proto ti kteří se dnes na možné problémy snaží všemožně upozornit jsou vlastně xenofobní...

U Islámu je to problém protože v okamžiku kdy nějaká skupina začne nazývat věci pravými jmény vyvolá to reakci která je opačná a najednou jde o mírumilovné náboženství kterého je potřeba se snad i zastávat protože ty useknuté nosy a uši žen někdy polité kyselinou je vlastně banalita a k ženám se chovají jen podle svých tradic.

Žádný radikální Islamista se taky nějaký ten pátek neukázal a tak dál vesele vítáme uprchlíky z jiných zemí abychom se o ně mohli postarat.

A až se nějaký ten radikální Islamista ukáže a udělá si v metropoli nějaký ten mejdan s bombami na těle v metru,tramvaji obchoďáku,na náměstí a pak po druhé a po páté a podesáté bude nás všechny v Evropě stát obrovské úsilí vše napravit..

2 0
možnosti
K

kaktusak

21. 7. 2011 20:37
Re: Islam u nás nechceme

Třeba jsou ty bomby na těle v metru oprávněnou odpovědí na okupaci mnoha islámských zemí?

0 0
možnosti
RP

Romiiik11

21. 7. 2011 18:15
Máte pravdu, že křesťanství a islám nelze vůbec srovnávat.

Ale s islámem nelze srovnávat prakticky žádné náboženství, protože opravdové náboženství může bez problému "fungovat" i v demokratické společnosti. Myslím, že kdyby islám neměl nálepku náboženství, bylo by jeho šíření už dávno zakázáno, stejně jako u jiných totalitních ideologií.

1 0
možnosti
JR

raz

21. 7. 2011 18:44
Re: Máte pravdu, že křesťanství a islám nelze vůbec srovnávat.

k pojmu "demokracie" musí islám dospět dřív nebo později. Nic efektivnějšího totiž lidstvo ku svému pokroku nevymyslelo. Kolik to bude stát životů a utrpení nelze předvídat. jen bych byl rád, aby svou cestu za poznáním vytyčovali islamisté u nich doma a my měli odvahu se pokusům o zavedení něčeho, co jsem zavrhli už pře dávnou dobou účinně postavit. Teorie multikulturního soužití Evropanů s křesťanskou historií a Islamistů v jejich momentální etapě vývoje je science fiction...zatím!

1 0
možnosti
P

parquin

21. 7. 2011 17:40
No nevím jak Vy

paní, ale žádný muslim mě doma neotravoval a ani na ulici nezastavil, abych konečně uvěřil v Aláha a jeho proroka, zatímco jehovisté a rozdavači Strážní věže to zkusili už dostkrát. S tím muslimským terorismem bych to taky neviděl tak horké - vezměte si jenom návaly v obchoďácích na vánoce. Kdybych byl mozkem a šéfem potencionálních mučedníků ve jménu pravé víry, tak se bude dávno Evropa topit v krvi, netopí se, což asi naznačuje, že většině muslimů je bližší taky vychovávat svoje děti a snažit se utrhnout na světě kousek toho chleba a místa na slunci. Takže dokud budou takoví islamofobové zahlcovat internet svou iracionální nenávistí a pořádat pochody proti každému kdo je jen trošku jiný než oni, a že toho mají D.O.S.T., tak se ta mnohými prorokovaná válka civilizací jenom blížíRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1490x
Ráda o sobě říká, že je taková normální ženská, ale co je dnes "normální"? Má ráda knížky, muziku, přírodu, logické hry, křížovky, sudoku, svou práci i rodinu.