Diskuse

Národ = lůza

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

Dědek Plesnivák

4. 5. 2012 21:48
Janská ...

poznal jsem vás ;-D

0 0
možnosti
FK

ataknevim

24. 4. 2012 9:31
blogy napsal, že jsou to mladí lidé

Ale autorko, vy jste nepozorná! Ty mladé lidi inspirovali ti ožralové / viz fotografie z vlaků/ na Václaváku - když jejich šéf tam značne o politických rivalech jako o blbcích a demonstrace se hemží plakáty jako: lůza! źasraný, prase, hovado, šašek, komediant ,komik, zloději atd., tak co potom chcete? Jedni můžou a druzí ne? To už tu bylo a měli jsme toho plný zuby. Tak s těmi právy jen pro někoho zase nezačínejte!

3 0
možnosti
H

hafusak2

24. 4. 2012 8:48
Rozděl a panuj!

Je jedna z nejzákladnějších zásad politiky. Teď, když tahle vláda má má našlápnuto směrem k tomu, že se stane už třetí tou, která zkrachovala ještě před koncem svého volebního období a navíc nemá svého "Paroubka" na kterého by svůj pád mohla svést, tak tato vláda životně nutně potřebuje dvě věci: 1.) Za jakoukoliv cenu sehnat dost poslanců, aby si sama sobě odhlasovala důvěru bez ohledu na to, že důvěru občanů-voličů ztratila už dávno. 2.) Pokusit se vyvolat dojem, že má situaci pevně v rukou, takže je schopná vládnout dál.

Takže rozděli společnost do dvou skupin: Na lidi slušné, kteří ještě vládě věří. Sice jich zůstala jen hrstka a mimo těch, kterým současný stav vyhovuje patří ten zbytek k těm méně myslícím. Na lůzu, což znamená ty, kteří nejen, že vládě nevěří, ale ještě jsou ochotni dávat svůj názor veřejně najevo, odmítají se stát tupým stádem a svým konáním usvědčují vládu ze lží, rozkrádání, korupce a neschopnosti.

V tom případě se sám řadím k té lůze a jsem na to hrdý.

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe Ltd.

24. 4. 2012 8:18
Velice pěkný článek

dávám karmu R^

1 0
možnosti
JK

josef knor

24. 4. 2012 7:47
máte pravdu milá paní

Češi se pomalu a jistě stávají Lůzou :-/ Mrzí mne to víc než možná vás :-// Ve srovnání s lidmi ve světě se opravdu jako lůza chováme. Nemáme moc peněz(protože nás tak stát zdaní, že je prostě nemáme) , nemáme ve světě zkušenosti(protože na cestování mnoho lidí u nás hold nemá), neumíme se ve vybraných situacích chovat, závidíme a krademe. Dolary a Eura kupuje za pekelné peníze, protože ty opatření které nyní jsou brzdí naší ekonomiku :-( A přesně toto z nás dělá náš STÁT "LůZU":-((

1 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

24. 4. 2012 8:35
Re: máte pravdu milá paní

Narovnejte se, člověče. Naše životní úroveň za 20 let značně stoupla, cestujeme mnohem víc než kdy jindy. Někdo se neumí chovat, někdo zas ano, někdo krade, jiný zas ne, někdo závidí a jiný ne. Pokud se to týče vás, tak se naučte chovat, přestaňte závidět a krást. Bude vám hned líp. :-/

2 0
možnosti
AN

TondaN

24. 4. 2012 7:27
slečna s mladíkem ještě nedostali rozum,

ale horší jsou tihleti bojovníci ze starší generace,asi se mají dobře ,možná i hrobku už mají tak co jěště,vynadat jinak smýšlejícím  ,že jim v padesátych letech sebrali majetky.sice na to nevypadáte ,ale co kdyby,že pane kostelníku.;-D ano, ti jsou horší,protože se nudí.no nic jdem do práce..!

3 0
možnosti
MP

Vrah

24. 4. 2012 7:20
A co jste pro tento národ udělala vy?

Napsala jste:

„Když se dívám, kdo tyto blogy napsal, že jsou to mladí lidé, kteří pro tento stát ještě nic neudělali.“

To znamená, že jste se z důvodů argumentační nouze pokusila znevěrohodnit nositele názoru, se kterým nesouhlasíte. Proto se ptám já vás: co jste kdy v životě dokázala vy? Co jste kdy pro tento národ udělala?

Nenamáhejte se s odpovědí – nezajímá mě. Já totiž předem vím, že jste nikdy nic neudělala. Vím to se stejnou neochvějnou jistotou, jakou máte vy, když namísto argumentů hodnotíte, respektive odsuzujete mladé.

6 0
možnosti
TJP

Tomáš Jasný, PhD.

24. 4. 2012 7:27
Re: A co jste pro tento národ udělala vy?

ja totiz predem vim a vase odpoved mne nezajima ... uzasne, genialni ...

2 0
možnosti
MP

Martin V2

24. 4. 2012 7:20
Dotaz

Co přesně jste udělala pro stát?

A ještě jeden, jak se pracuje neslušně?

1 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

24. 4. 2012 7:14
Nezaměňujte demostranty s národem

Na demonstraci bylo 100 tisíc lidí, které přivezli do Prahy odboráři, aby vytvářeli nátlak na vládu. Vláda se bezvýsledně pokouší zastavit zadlužování a tito lidé místo aby volali, že zadlužování je špatné a že je třeba více snížit schodek rozpočtu, namísto toho volali po dalších výdajích a po odstranění vlády, která těmto výdajům brání.

-

Národ není lůza. Ani vláda nedělá z nikoho lůzu. Lůza jsou ti, co se tak chovají, dělají ze sebe lůzu svými vlastními činy. Jde jim jen o pár tisícovek na dovolenou, a je jim jedno, že tímto tempem se za pár let dostaneme ke krachu státních financí. Pak nebude na důchody, na zdravotnictví, na sociální dávky. Tohle chcete? Pokud ano, pak jste také lůza.

5 0
možnosti
S

sibidlo2

24. 4. 2012 7:24
Re: Nezaměňujte demostranty s národem

kde byse vzalo 100 tisíc. To je odborářská lež.!!

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

24. 4. 2012 7:07
Vážená

aby bylo jasno. Ti lidé na Václaváku nepřišli sami od sebe. Byla jim zaplacená cesta a někteří i dostali peníce na ruku.  Byl to normálně placený kompars odborářů za aktivní účasti ČSSD a KSČM. Tak že termín "lůza" je zcela na místě.

5 0
možnosti