Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MU

stihačka

5. 10. 2012 15:55
frajer Drábek

zatím neodešel.Demise s měsíčním zpožděním-to frajer neděláRv

1 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_mocně_duní

5. 10. 2012 11:59
neměl jsem ho rád

....ale taky mám uznání pro to, že uměl odejít. Bývalo zvykem se držet měsíce a roky zuby nehty bez ohledu na výši škody či závažnost obvinění.

Co by tak mohlo sestřelit Vondru???? Meteorit?;-D

1 0
možnosti
JR

raz

5. 10. 2012 13:13
S Vondrou je to jasné

Drží ho dohoda Vondra-Kalusek. Ty , Vondro nebudeš dále rozkrývat jak se odkláněly peníze napřed k KDU-ČSL a pak k TOP09 před Tvým nástupem a můj finančně analytický útvar zahrabe pod koberec ProMoPro a další kulišárny spojené s odkláněním peněz k ODS v době našeho předsednictví EU. Jak jednoduché!

A kdo by ještě chtěl pochybovat, že ryba u nás vždy smrděla od hlavy, zejména od vedení MF a MV už od doby panování Kočárníka na MF a Čermáka (oba ODS) na MV, doporučuji přečíst článek "Pravda o lihové mafii" ve včerejší MfDnes Jsem hodně otrlý, ale to se mnou zamávalo, zvláště když je jisté, že se nic nezměnilo dosud!!. Je mi hodně "nevolno" z poměrů v naší republice, už ani ne "banánové"...to bychom těm skutečně banánovým křivdili.

1 0
možnosti
PH

petrph

5. 10. 2012 11:55
Drábek je frajer?

Propánajána, jak dlouho se píše a mluví o tom, že ten IT systém je předražený (a taky zpomalený a ne zcela funkční), a že je v tom zlodějina a korupce? Někdy od ledna,když se kvůli tomu zhroutil systém vyplácení sociálních dávek...Prosím, kdyby už tenkrát Drábek převzal za toto plnou zodpovědnost a odstoupil, řekla by si spousta lidí "ano, třeba to skutečně nevěděl a nemohl za to, je to frájer".

Ale teď , po 3/4 roku ujišťování o tom jak je vše křištalově čisté a legální a potom co nejen že policie odvedla jeho prvního náměstka v klepetech ale i soudce uznal oprávněné důvody vazby? Drábek má přeci jen výhodu, zůstává poslancem, a kromě nemalého platu ho ani policie zavřít nemůže, antož má imunítu.

1 0
možnosti
RS

morre

5. 10. 2012 13:57
Re: Drábek je frajer?

Ono se toho namluví a napíše...Pokud máte fakta-poučte mne,pokud je mi známo Náměstek bylobviněn

ze zcela jiné věci-nabídl firmě která roky získavala zakázky na MPSV,že pokud stáhne ztížnost,dostane

zakázku.../dle policie/...

0 0
možnosti
D

Dobrejvíkend

5. 10. 2012 11:15
Co mu zbývalo

frajerovi!

0 0
možnosti
JR

raz

5. 10. 2012 10:11
Drábej je obyčejný gauner,ne frajer

Zeptejte se těch členů HK, kteří alespoň trochu viděli do zákulisí, jak fungovalo duo Drábek (president HK) a Šiška (tajemník HK)...hlavně co se říkalo o podivných čachrech při projektech IT v HK. Tito pánové si to jen na MPSV zopakovali. Stačí rozkrýt vlastnické vztahy dnešní, ale hlavně minulé u firem, které dostávaly bez výběrového řízení zakázky, aby bylo jasno.

Mimochodem: Nikdo se zaměstnanců MPSV a ni jeho podřízených složek dosud nechápe proč se musel měnit naprosto bezchybný systém evidence a výplat soc. dávek. Drábek si myslí, že jeho odchodem z vlády zabrání rozšíření vyšetřování "odklánění" peněz směrem k TOP09 a nebude se dále nikdo objasňovat jaké byly skutečné důvody  zavádění Mkaret a podobných novot na MSPV.

Vše, co se jen okrajove může spojovat s IT na MPSV a před tím na HK, smrdí jako leklá ryba.

Takže jaký frajer?

3 0
možnosti
JR

raz

5. 10. 2012 13:00
0 0
možnosti
T

thunderbolt

5. 10. 2012 9:56
Haha,

to jsou křeče! Agónie ctihodné TOPky v přímém přenosu.

1 0
možnosti
G

Gašpo_3

5. 10. 2012 9:50
Na naše pomery to bol skutočne nevídaný počin

to jeho odstúpenie.

Lenže frajerom by som ho nazýval len v prípade, že by sa skutočne jednalo len o politickú zodpovednosť za svojho podriadeného.

Šiška je jeho dlhoročný kamarát, trávia spolu hodne času aj mimo zamestnanie. Z toho vyplýva čo?

Pravdepodobnosť že Drábek o svinstve s verejnými zakázkami nevedel je defakto nulová. Skorej to vypadá na situáciu, že ako minister sa do toho nechcel priamo namočiť a Šiškovi zostal čierny Peter. A pokiaľ v tom Drábek skutočne nie je namočený, potom to prebehlo s jeho tichým súhlasom, takže v tom namočený je vlastne tak, či tak.;-)

1 0
možnosti
P

p_n_3

5. 10. 2012 9:48
Ty opravdu vůbec netušíš proč odstoupil, že?

No tak si tady bloguj o tom, jaký je to frajer a nezapomeň ho znovu volit, ať může dál krást stamiliony do svých firem a šiška si to za něj (za patřičné odstupné) odsedí. Jak může být někdo takový pitomec jako ty, to nepochopím.

Nebo jsi člen topky a taky jsi posílal drábkovi smsky do hydeparku na povel, aby dopadlo hlasování pozitivně. Jako nic proti tomu, ale chlubit se svou blbostí ještě veřejně na blogu...

2 0
možnosti
D

Draggo

5. 10. 2012 11:10
Re: Ty opravdu vůbec netušíš proč odstoupil, že?

clenove zlocineckeho gangu vzdy drzi basu. :-P

0 0
možnosti
BP

Maximus Minimus Medius

5. 10. 2012 9:36
ano , ano

přesně tihle frajeři umí krásně propojovat své kamarády a své firmy ze soukromého bussinesu se svým působením ve státních úřadech.

Jedinou možností Drábka,jak si zachovat alespoň trochu tvář (před prosťáčky Vašeho kalibru)je to,že se formálně svého podřízeného kámoše zastává tvrzením,že nevěří,že udělal něco špatného - vypadá to frajersky,ale nic neriskuje - víra v něco  není totiž trestná.

Já nevím,jestli ten jeho náměstek prokazatelně někoho uplatil,všichni ovšem víme,že spolu společně podnikali a zřejmě i podnikají ( pod pláštíkem neprůhledných firem,které dostávají státní zakázky) - takže opravdu FRAJER :-/

1 0
možnosti

oldiess

5. 10. 2012 9:33
Je to frajer, to je fakt

a hlavně že naprásknul dveřma hned ale ještě měsíc  bude na ministerstvu v potu tváře pomáhat a hledat svého nástupce, no a ty dvě stovky či kolik ještě dostane dá jistě na charitu;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 860x
Slavoj je hlavně člověk a občan. Jinak manažer a politik.

Seznam rubrik