Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

carolusI

25. 2. 2012 15:26
Správně

jste pochopil příčinu krize  naší civilizace. Vytratila se lidskost a vládnou jen peníze. Svět se opět klaní zlatému teleti.

Potřebujeme nového Mojžíše, aby ty modloslužebníky spráskal. R^

0 0
možnosti
T

torstyn

25. 2. 2012 14:59
Vaše volání po lidskosti a soucitu v podnikání

většinou slyším od krachujících podnikatelů jako jste Vy. Jaký máte Vy soucit se svými konkurenty kteří ohrožují Vaši existenci na trhu.Jaký máte soucit se svými zákazníky při pohledu na ceník prací zahradního architekta.Vaše představa podnikání je taková soudružská bez konkurence.

0 0
možnosti
B

BundaKar

25. 2. 2012 13:11
něco vám brání

podnikat a chovat se k zaměstnancům lidsky ?

0 0
možnosti

Bára33

25. 2. 2012 12:51
Jak jste na to přišel?

Jak jste přišel na takovou hovadinu, že Základem každého rozhodování a tudíž i podnikatelského je především lidskost ? Přečtěte si nějakou základní učebnici ekonomie, co je základem podnikání. A také učebnici psychologie, na jakých základech se lidé rozhodují. Zjistíte, že ta věta sice vypadá hezky, ovšem je nepravdivá

0 0
možnosti
P9

pavel 99

25. 2. 2012 12:38
Jestliapk tušíte,

že Tomáš Baťa sériovou výrobou bot zlikvidoval tisíce ševců, kteří mu tradičním způsobem výroby nebyli schopni konkurovat? Tím pádem je Vaše teze jak každý čin "...musí být prospěšný všem...." je ukázána jako nesmyslná.:-/

0 0
možnosti
OF

SniperCZE

25. 2. 2012 12:49
Re: Jestliapk tušíte,

a co takovy Henry Ford, nemene slavny podnikatel. Vzdyt ten svoji tovarnou na auta znicil hned celej obor lidsky cinnosti - konsky handlire.

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 847x
Ne vlastní vinou, ocitl jsem se v důchodě. V životě jsem se naplno věnoval zahradní architektuře, ekonomice, finančnictví, šachům a hledání podstaty našeho myšlení a inteligence, vytvářející stupně lidskosti a chápání, zejména krásy a lidského cítění.

V současnosti se zabývám projektováním zahrad, úspěšnému zhodnocení financí v otevřených investičních podílových fondech a hráním šachů.

Politika dneška mě vyvádí z míry a jsem přípraven se přidat ke všem, kteří chtějí docílit návrat k čestnosti, národní hrdosti, přirozené morálce a zdravému rozumu, bez používání nejrůznějších modifikací klamání, které nás zatlačuje do společenského bahna a vytváří podmínky pro naše neštěstí.

Kontaktovat mě můžete na č.mobilu 605 783 045 a emailu delfin.fin@email.cz ;

www.projekt-zahrady.webnode.cz