Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

šelma6005

16. 2. 2012 16:53
Tak to porstě v naší pseudodemokratické společnosti chodí

Vaše věta:

"To, že ve jménu zákona dokážeme vzít spoluobčanům jakoukoliv možnost řešit začlenění do společnosti, nebo je postavit do neřešitelných situací, nás staví mezi lidské zrůdy."

Mne oslovila nejvíc, ta totiž vystihuje podstatu naší společnosti založené na hyenizmu ačkoliv se tváří jako humanistická.

Už dávno tvrdím, že není rozdílu mezi fizyckou a ekonomickou popravou, jen ta druhá je mnohem bolestnější, oběť se trápí i měsíce.

0 0
možnosti
TJ

třešeň japonská

16. 2. 2012 17:43
Re: Tak to porstě v naší pseudodemokratické společnosti chodí

Máte pravdu. A trestem za neschopnost začlenit se do stávajících regulí není jenom smrt, ale i dlouhodobé ponižování, zesměšňování a ztráta lidské důstojnosti. Autorovi článku karma. R^

0 0
možnosti
V

vsevedec

16. 2. 2012 15:50
Co na to lékař?

Léčíte se, pane?

0 0
možnosti
ML

šelma6005

16. 2. 2012 16:45
Re: Co na to lékař?

Vy jste ale hov*a*do! Léčit by jste se měl vy jaokožto psychopat!

0 0
možnosti
KB

Kolokol

16. 2. 2012 15:49
Nechtěl byste s tím vystupovat

v nějaké hodně veselé estrádě?

2 0
možnosti
L

lomihnát.

16. 2. 2012 15:37
Chytrost není zejména vaší silnou stránkou.

Rv

2 0
možnosti

Bára33

16. 2. 2012 15:14
A něco k těm stanům...

Jak jste jistě v televizi viděl, stovky bezdomovců prostě do těch ubytoven a stanů jít nechtěli - i když jim strážníci přímo nabízeli, že je tam odvezou. Nedokážu se vžít do pocitu bezdomovce, ale asi nějaký důvod, proč jsou v mraze radši pod mostem než v nějaké azlové ubytovně, mají. A nemůže za něj psolečnost, ale jen oni sami.

A co se týká pravidel, bylo jediné - nebýt opilý a nebrat si tam alkohol. Myslíte, že by do těch stanů někdo šel, kdyby tam byli agresivní opilci a hrozilo, že je tam nějak napadnou nebo jim třeba "jen" pozvrací jejich jediné oblečení?

3 0
možnosti
L

lomihnát.

16. 2. 2012 15:38
Re: A něco k těm stanům...

Asi jste myslela společnost,

psolečnost mají v Psojedech, ale tam zas neřeší bezdomovce. ;-)

0 0
možnosti

Bára33

16. 2. 2012 15:04
Provokatér, nebo blázen?

Celo dobu četby vašeho příspěvku jsem přemýšlela, jselti jste provokatér, nebo blázen (nakonec se přikláním k té druhé variantě). Hlavně prosím mluvte za sebe, protože většina populace nic takového nechce. Lidé nechtějí, aby se VŠICHNI měli dobře - bez ohledu na to, jestli se o to nějak zaslouží. Proč by se měl třeba člověk, který se celý den povaluje u televize, mít stejně dobře jako ten, co 10 hodin denně pořádně pracuje (a je jedno, jestli fyzicky nebo duševně)? Kdybyste si přečetl něco z psychlogie a sociologie, tak byste věděl, že lidstvo jde u tisíce let kupředu jen díky svému geneticky zakódovanému sobectví. Kdyby se totiž všichni měli stejně dobře, tak by většina lidí neměla motivaci cokoliv vymýšlet, vyrábět,...

2 0
možnosti
PK

bakules2

16. 2. 2012 14:58
nemluvte za ostatní ,

pravidla na vstup do stanu jsou na ochranu těch za které plédujete.Protože nalitej případně zhulenej  host by lehce takový stan mohl neopatrnosti zapalit.

1 0
možnosti
A

amenhotep16

16. 2. 2012 15:18
Re: nemluvte za ostatní ,

Promiňte, to je trochu zjednodušený až primitivní argument. Rozumněl bych tomu, kdybyste řekl: Jak k tomu ostatní přijdou, že do stanu přijde zhulený, případně opilý agresivní tvor? Proti požáru je tam jednak nějaká ochranka, která mu kouřit nedovolí a hlavně podle požárních přrdpisů musí být stan opatřen protipožární impregnací. Ostatně administrativní opatření jsou známá.

0 0
možnosti
JR

Jan Ruzicka

16. 2. 2012 14:45
Mluvte za sebe, ano?

1 0
možnosti
SN

kuča

16. 2. 2012 14:45
Popsal jste to velmi pěkně......

:-).....je to šílené ! Aneb, jak říká klasik, doby vymknutá z kloubů šílí ! Ochránci zvířat se prezentují jakoby chtěli zachránit svět, ( se zvířaty také soucítím, mám jich několik doma a jejich týrání odsuzuji), ale když umírají lidé, exekutoři díky nastaveným zákonům z nich dělají bezdomovce, nad tím se dnes nikdo nepozastaví. Opravdu

k hlubokému zamyšlení ! Pro Vás: R^R^R^R^R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 843x
Ne vlastní vinou, ocitl jsem se v důchodě. V životě jsem se naplno věnoval zahradní architektuře, ekonomice, finančnictví, šachům a hledání podstaty našeho myšlení a inteligence, vytvářející stupně lidskosti a chápání, zejména krásy a lidského cítění.

V současnosti se zabývám projektováním zahrad, úspěšnému zhodnocení financí v otevřených investičních podílových fondech a hráním šachů.

Politika dneška mě vyvádí z míry a jsem přípraven se přidat ke všem, kteří chtějí docílit návrat k čestnosti, národní hrdosti, přirozené morálce a zdravému rozumu, bez používání nejrůznějších modifikací klamání, které nás zatlačuje do společenského bahna a vytváří podmínky pro naše neštěstí.

Kontaktovat mě můžete na č.mobilu 605 783 045 a emailu delfin.fin@email.cz ;

www.projekt-zahrady.webnode.cz