Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

SID

20. 2. 2008 17:09
No a co ?

Pro mě za mě, ať si tam jezdí třeba Tataři. Když si zaplatí za sklužby a ty dostanou, tak nám to přece může být jedno ! Když na to Poláci mají, tak ať tam jezdí !!! Vemte v úvahu, že do Alp to mají ještě mnohem dál. Proto volí  Tatry. Konec konců jsou i v Krkonoších a Jeseníkách a nikomu z lyžařů  nevadí, že vedle nich lyžuje cizinec, nebo vám jo ?  Rakušáci, Italové a Francouzi si zvykli na Čechy. Proti platícím hostům ( pokud nedělají bor.del) nikdo nic nemá !

0 0
možnosti

ikaika

20. 2. 2008 17:32
Re: No a co ?

bylo to malinko o něčem jiném, ale dobrý názorR^

0 0
možnosti
BB

baggerfuhrer

20. 2. 2008 16:54
Predloni

jsem byl s partou na Slovensku, navstivili jsme nekolik ruznych stredisek, bylo videt, ze se investovalo hodne penez do zkvalitneni tech. zarizeni. Na druhou stranu po porovnani nekolika pobytu v alpach s pobytem v Tatrach nejen me vyslo, ze alpy nejsou o mnoho drazsi (s vyhledem tvrdnuti slovenske koruny je to jeste vyraznejsi) nez alpy a tak jako ceske, tak ani slovenske hory alpami nikdy nebudou. Takova Italie uz je cenove plne srovnatelna s CZ a SK a pri alespon tydennim pobytu dokonce levnejsi. Pri dnesnich moznostech, cenach a nabidce davam prednost alpam, uz kvuli umu tamejsich spravcu stredisek. Dobre podminky pro lyze a snowboard si proste uz predstavuji jinak, nez cekani ve frontach a hoblovani dvou, trech sjezdovek plnych ploten a lidi.

0 0
možnosti

Gentleman

20. 2. 2008 16:11
Platí to snad pořád??

Ještě po rozdělení státu měli    hotely v Tatrách asi 4 sazebníky.Nejlevnější bylo ubytování pro čechy, dražší pero Poláky, ještě dražší pro Němce..Jak platili Madaři si nepamatuji..

0 0
možnosti

Sorgedoktor

20. 2. 2008 16:08
Můj poslední pobyt v Tatrách

byl asi v roce 1992 ztrúpčen tím, že v Bratislavě házeli po našem presidentovi vejce.v Hotelu říkali:Máme prázdno..Co je náám do Bratioslavy..

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1394x
občan, Slezan, otec zakoušející radosti a strasti neoficiální střídavé péče, diskutér a občasný bloger,jednatel a spolumajitel rodinné spol., pirát