Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

Karel Polivka

16. 2. 2009 19:32
co jsem viděl

Cruise v Collateral, tak jsem se přesvědčil, jakej to je skvělej herec.. No a pak jsem šel na Válku světů... a potvrdil si, jaký je Spielberg jelito...

Na Valkýru jsem zvědav..

0 0
možnosti
A

Ai.ma

20. 2. 2009 21:40
Re: co jsem viděl

Na filmy stevena spielberga existuje velmi jednouchý klíč! Stačí se podívat na stopáž filmu, nastavit si alarm a přesně 6 až 7 minut před koncem odejít. Spielberg totiž v sobě nezapře to, že je to hodný dědeček,takže ty konce nebetyčně hnojí tím, že je přesladí. můj klíč pasuje na 95% jeho tvorby. Jen si to schválně projeďte v hlavě.

0 0
možnosti
DK

Deyvo

16. 2. 2009 15:40
T. Cruise - herec

z filmu Valkýra má dojem, že Němci (jako národ) jsou tam vykresleni téměř jako oběť několika magorů kolem Hitlera, což v žádném případě nebyla pravda. i ten von Stauffenberg byl zpočátku přesvědčením nacista, i když (jak se zdá) postupně se od něj odklonil. a T. Cruise mi v tomto filmu jako von Stauffenberg prostě nesedí. pokaždé, když je v záběru, tak tam vidím Mavericka z Top Gun a nikoliv důstojníka wehrmachtu.    

0 0
možnosti
AS

antonio seruti

16. 2. 2009 16:00
Re: T. Cruise - herec

no vidíte, co člověk to názor. Já jsem ve Valkýře viděl film, co se zaměřuje výhradně na události z července 44 a musím říct, že jsem ještě neviděl hollywoodskej film, co by se takhle přesně držel faktů. Až na drobný chybičky bylo na plátně to, co se 20.7.1944 skutečně stalo. Koneckonců i ten Cruise je Stauffenberkovi dost podobnej a nedá se mu upřít odvaha, že se pustil do tématu, kterej průměrnýho Amíka (a tím pádem i producenta) bude jen těžko zajímat.

0 0
možnosti
AP

jorbl

16. 2. 2009 11:27
neherec

Rozdělení populace z hlediska schopnosti "hrát": 1. absolutní neherec Tomáš Hanák

2. neherec Tom Cruise

3. normální populace, včetně diskutérů z idnes

4. bežní herci

5. výborní herci

0 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2274x
Historik umění, publicista, filmař, organizátor a spisovatel. Jsem autor knih Česká animovaná klasika (2016), Slavná česká filmová klasika (2013), Výkladový slovník exotických materiálů používaných v uměleckém řemesle (2012) a Slavná světová filmová klasika (2011). Filmové knihy si můžete objednat v distribuci Kosmasu. Na jaře 2018 vyšla má kniha Ota Hofman: Poutník světem fantazie o scenáristovi a spisovateli Otu Hofmanovi. Aktuálně je v prodeji má kniha Slavná románská filmová klasika. Provozuji Opravdový filmový prostor na webové adrese Realfilm.cz a Opravdu umělecký prostor na webu Realarts.cz. Dokončuji svou beletristickou prvotinu Pražský antikvář, jejíž první kapitolu si přečtěte na tomto odkazu - http://www.realarts.cz/?p=1729. Baví mě objevovat nové věci a podělit se o ně s ostatními.