Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nesmyslný článek. Opoziční smlouva byla reakcí na totalitní monopol médií, ovládaných lidmi Václava Havla Rv

0 0
možnosti
Foto

To snad nemá obdoby. Autor je zcela posedlý opoziční smlouvou a otáčí vše naruby. Už i jiní přede mnou napsali, že to bylo přesně naopak. Havlem zmanipulovaná média nenechala na OS nic suchou.

4 1
možnosti
VM

Vy snad žijete na jiné planetě. O jakém potlačení medií píšete. Vždyť media si s námi dělají  už více než 20 let co chtějí. Jsme jim za blbce. Nadáváme na to, na co oni chtějí aby jsme nadávali a radujeme se když si to rovněž oni , tedy media přejí.

To že Klaus nebo Zeman odmítli nějaké novináře, to je drobné kočkování, které jen zvyšuje naši závislost na nich.

5 0
možnosti
JN

Když ne Zeman tak kdo tedy?

No přece Fischer, oddaný komunista dýchající za KSČ do poslední minuty!

Tak komunistu na Hradě já nechci.

4 0
možnosti
ZJ

Již dlouho jsem takový blábol nečetl.

Revoluční odborové hnutí v ČT si nenechalo do ničeho mluvit. A tak jsme dočasně měli televize komorční a tu komersní. To ale bylo moc a Komerse odšoupli z centra. Penězovody zůstavy neporušené. A nabubřelost redaktorů narůstá.

5 2
možnosti

Dík za připomenutí hříchů Zemana! :-)

0 2
možnosti
JM

No tak. Děkujete také každému popeláři, každé uklízečce, vůbec každému, kdo dělá nějakou placenou službu? Tak proč děkujete našemu polyhistorovi. Ten je také za podobné řeči placen, jen, na rozdíl od výše jmenovaných, užitek společnosti nepřináší.

2 1
možnosti
SB

S názorem pana Slámy nesouhlasím. Domnívám se naopak, že média tehdy byla naprosto na straně odpůrců opoziční smlouvy.

Navíc Nova a politika - to je věčnědvě omílané téma, ale řekl bych opapouškovávané. Politické zpravodajství na Nově trvá třicet minut, takže na nějaké obhajování opoziční smlouvy mohli mít maximálně tak dvě nebo tři minuty. Ale snadno se to omílá. Lidé rídi slyší na laciná a věčně opakovaná klišé.

A především: Ti, kteří brojili proti opoziční smlouvě, měli mnohem snazší úlohu než její nějšíobhájci, protože vždy je mnohem snadnější něco kritizovat a hledat na tom chyby neže něco chválit. Na kritiku, ať již oprávněnou, nebo neoprávněnou, se lidé chytí mnohem spíše než na obhajobu.

5 1
možnosti
BS

Avšak protesty novinářů byly nakonec zvládnuty, mimo jiné za pomoci nejsledovanější televize - Novy.

1 2
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik