Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JSS

Propaganda nafukuje bublinu Zemana, Fischera. Češi nemohou zvolit  z dosavadních právě tito.Dočkáme se ještě většího pumpování - vždyť jde zase o  hodně! Mějme naději,  bez které u ž není nic dále...

0 0
možnosti
Foto

Miloš Zeman pracoval v Prognosťáku? Tak to nevím. Spíš jsem si myslel že v jakémsi Sportpropagu nebo jak se to tehdy menovalo. Ale výzkumáky navštěvoval, to ano. Já jsem v jednom takovém pracoval. Chodíval k nám do kanceláře, ale ne za mnou.

0 0
možnosti
BS

Na jedné straně s Vámi souhlasím, na druhé straně si myslím, že ODS je na tom nejhůř. Co předvedla před neávnem je podle mne vrchol.

0 0
možnosti
SB

Ptáte se, jak je možné, že korupcí prolezlá ODS ještě nezkrachovala? Já Vám tedy odpovím. Asi je to tím, že ODS není v rámci svých možností o nic více zkorumpovaná než kterákoli jiná strana v rámci zase jejích možností. Korupce samozřejmě nezasáhla strany marginálního významu, které nikdy žádné koryto neměly. A hodně stran je zkorumpováných méně. Ne proto, že by byly morálnější, ale prostě měly méně možností. To jen naivové si myslí,  že lidé kolem Havla nekradli, že Havel neprotežoval své kamarády (po této stránce byl Havel mnohem horší než Klaus), že v dobách krize v ČT šlo vzbouřencům o svobodu slova a nikoli o prachy, že EU je rájem poctivosti apod.

V rámci toho, kolik možností ODS měla, není její zkorumpovanost a zkompromitovanost o nic menší, ale ani o nic větší, než je tomu u kterékoli jiné strany. Volím ODS nikoli proto, jak si myslíte Vy, že jsem slepý a nevidím její špinavosti. Tu slepotu nacházím spíše u Vás, když nevidíte,  že ta korupce je i všude jinde, nejen v ODS.

0 2
možnosti