Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FM

František Matějka

11. 2. 2010 17:17
Pane autore...

...jste úspěšný psycholog?

0 0
možnosti
JM

nominativ

11. 2. 2010 14:12
Možná,že chtěl autor

zdůraznit spíše to,že forma vyjadřování ( byť jen na blogu ), přece jen o autorovi něco vypovídá. A že člověk na takovém místě, na jakém je, by na to měl trochu dbát.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

11. 2. 2010 13:03
Jakl má pravdu

a Zelení jsou lháři a zloději a ekoteroristi.

0 0
možnosti
M

marav

11. 2. 2010 12:58
zelení se do PSP dostali pomocí :

Zaplacených průzkumů a nafingované rvačce Katky Jaujaužak s policistou, kterému bez ostychu pomocí lží zničila kariéru, zdraví a osobní život- zatímco ona se válí v Parlamentu . Takových lidí se zastáváte ? No - pak jste stejný jako oni.  Zelení a jejich prolhaná sektářská odnož  environmentalisté nemají ve slušné společnosti co dělat - natož mít politické funkce .

0 0
možnosti
MS

Kru-cipísek

11. 2. 2010 12:52
Ještě něco dalšího nového? (2)

Druhá věc jsou čtenáři. Tady je vidět docela pěkně, proč jsou u nás bulváry nejčtenějšími periodiky. Tohle už záleží spíše na "kulturnosti" té pravidelně se tu vyskytující skupiny čtenářů. S tím nic nenaděláte a ti, kdož jdou pokarmě tohle moc dobře vědí a články tomu uzpůsobují.

Jinými slovy - ne vše, co má vysokou karmu, znamená kvalitu. Jak u článků, tak i autorů.

0 0
možnosti
MS

Kru-cipísek

11. 2. 2010 12:49
Ještě něco dalšího nového?

Blog není žádná literární kavárna nebo oficiální médium. tady si prostě může psát kdo chce co chce. Limitovány jsou jen některé nevhodné výrazy a dodržování Kodexu blogera. Komu záleží na karmě a hodnocení, ten už dobře ví, jak na to. Stačí do názvu vložit nějaké to politické jméno (tři čtyři jsou naprosto spolehlivá), přidat něco trochu bulvárního a zveřejnit to ve správnou dobu tak, aby byla větší šance být vybrán adminem do blogů, které ho zaujaly. Oni ten výběr dělají v jisté doby celkem pravidelně a rozhodně nečtou vše, co bylo napsáno od posledního výběru. Je to obvykle jejich osobní výběr, co se jim zrovna líbí. Pak je téměř jistě zaručena vysoká čtenost a tím i karma článku a tedy i autora. Hodně blogerům ale o karmu nejde. Prostě si píší své názory na různé věci a je jim celkem fuk, jakou k tomu dostanou karmu. I když samozřejmě větší čtenost potěší.

Zvláštní kategorie jsou tzv. VIP blogeři. Ti, když napíšou prakticky cokoliv, jsou vybráni adminem do privilegovaného výběru.

0 0
možnosti
SH-STJ

sir Humphrey - stálý tajemník JV

11. 2. 2010 12:45
s ekoteroristy to asi jinak nejde

0 0
možnosti
JN

madqwert

11. 2. 2010 12:45
pekna analyza

R^;-D

0 0
možnosti
U

Ulator

11. 2. 2010 12:43
Ale pan Jakl má naprostou pravdu

Zelení se opravdu neštítí ničeho. Lžou a podvádějí, aby prosadili svojí ideologii. Manipulují s fakty.

Jinak třeba tento článek o Zelenýc je dobrý.

http://kavka.bigbloger.lidovky.cz/c/113134/Budeme-trestat-za-chudobu.html

Jinak ani se nedivím, že se navážíte do člověka, který zastává hodnoty, které pan Masaryk v tomto státě úspěšně likvidoval a když se mu nelíbil oponent, tak klika kolem Pátečníků spustila hysterii a dehonestaci toho, kdo upadl v nemilost Tatíčka

0 0
možnosti
PV

Pan Vajíčko

11. 2. 2010 12:37
Poněkud si pletete žánry

Milý pane, ač máte pravdu ve výčtu nekorektních, manipulatiních a emocionálně laděných výroků, dovolím si Vám oponovat. Blog je místo pro vyjádření názorů, a to růzmými formami. Příspěvky blogerů nelze hodnotit kritérii, uplatňovanými na věděcké práce, zpravodjské útvary či odborné analýzy. Pan Jakl napsal prostě propagandistický útvar, emocionálně laděný a plný manipulativních formulací. No a co? Nic to nemění na tom, že zde existuje "zelená" mafie, vykrádající společné finance, chystající novou "osvícenou" totalitu a použivající daleko horší propagandistické metody a techniky (včetně té snad nejpůsobivější - totiž vyvolávání strachu). A tomu je potřeba se všemi prostředky postavit... !!

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik