Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Masaryk = socialsita, lhar, schopny politicky manipulator, jeho prava ruka - komunista Benes.

0 2
možnosti
ZH

Bohušu, že ty si pil :-)

1 1
možnosti
RP

Osobně se domnívám, že pan prezident Masaryk by na představitele ČSSD rozčíleně křičel "ale já jsem přeci neříkal 'Nebát se krást!'".

4 0
možnosti
Foto

Když jsem s TGM mluvil, tak kladně hovořil zejména o TOPce.:-/

0 1
možnosti
Foto

Jaksi out, pane Baranko, že.

1 0
možnosti
JL

To jako mluvíte o dnešku? To by TGM dostal ze sociální demokracie infarkt.

4 0
možnosti
Foto

To se pouštíte na velmi tenký led předpokladů. 

Já se osobně domnívám, že by Masarykovi velmi silně vadili. Jen nenacházím mnoho soudobých politiků (bez ohledu na stranu), kteří by tomu masarykovskému vjemu vyhověli.

8 0
možnosti
BS

Opět děkuji za glos. Jistě jsem se pustil na tenký led, ale Masaryka mám snad dostatečně zažitého (poprvé četl ve čtrnácti) a mnohé Zelené, ač jejich nečlen, znám osobně, Lišku znají dobře také jeho vrstevníci moji synové, včetně jeho mladických excesů, a nic proti němu nemají. Nynějí místopředsedkyně Zelených Jana Drápalová byla opakovaně starostkou v Brně - Novém Lískovci, kde jsem bydlel a několikrát jsem s ní jednal; udržela se i v dobách pro Zelené nejhorších, protože je to dáma v tom nejnesnobštějším slova smyslu. Jistě i mezi Zelenými se najdou, ale když to srovnám...

0 1
možnosti

Tak Honza měl na Tomáše daleko skeptičtější pohled než Vy. Důvěrně sdělil Marcii, že  byl v podstatě také (politickým) lumpem, ale že mu  lidi skočili na špek.

1 1
možnosti
Foto

Si s ním pás husy, že jim tykáš? Takový bezvýznamný (cituji tě) marxist, a tak charakteristická zpupnost.

3 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik