Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

snaduzdost

22. 1. 2011 13:30
Svazák Nečas, údajný estébák Klaus a údajná česká mentalita

napsal notorický politický ťulpas / a to je velice jemné označení/, kterému nevadí teroristické mezinárodní zázemí strany, pro kterou tu před volbami denně horlil a  agitoval.  Ještě, že jeho spoluobčané nejsou tak blbí a moudře rozhodli. Jemu nevadí  desítky mrtvých osobností a stovky zraněných demokratických policistů, které významní pohlaváři a stoupenci té jeho politické  vyvolené za sebou zanechávají a přesto mnozí z nich dodnes sedí, klábosí a šíří nenávist, není-li po jejich, v Evropském parlamentu. Autor Sláma se svých příspěvcích  proti násilí zdánlivě vyslovuje, ale ve skutečnosti je podporuje, fandí mu  a řadí se  po bok těch, jejichž diskuzí nejsou fakta, nýbrž nestoudné a tak primitivní a duchovně impotentní nálepkování jejich politických politiků. Jak ubohé. Prosazuje tak novum pro českou mentalitu: být za ťulpase.    

0 0
možnosti
BS

boblanek

22. 1. 2011 14:13
Re: Svazák Nečas, údajný estébák Klaus a údajná česká mentalita

Již jsem Vám odpověděl několikrát, myslím že zcela jasně, a proto dnes snad naposledy:  Pokud jsem podporoval a stále držím palce Straně zelených, bylo to proto, že jsem u nich nacházel méně korupce než v ostatních českých stranách (VV byly ještě příliš nové) a že jsem přesvědčený "střeďák". Nechápu, jak české Zelené můžete "do zblbnutí" dávat do jedné řady s některými a vesměs bývalými evropskými ekoteroristy. Ondřej Liška je jistě mírumilovný člověk, mimo jiné vystudovaný religionista.  

0 0
možnosti

rezjir rezjir

22. 1. 2011 12:52
Hezký způsob

jak šiřit poněkud pochybné zprávy formou jejich kritiky.

0 0
možnosti
JK

holkazhane

22. 1. 2011 12:31
Jsem v názoru

na věci, o kterých píšete mohohem radikálnější a vaše politické "chutě" jsou mi blízké. Píšu to proto, že s vámi nejde nesouhlasit, a že by mně a lidem podobným, prospěl častější kontakt s názorem klidným a poctivým, jako je váš.

Utkvěla mi věta o plačící, hajlující ženě. Znám pocit bezmezného pokoření, kdy je člověk okolnostmi nucen říkat nebo dělat to, co z hloubi duše nechce.

0 0
možnosti
FK

František Kolejka

22. 1. 2011 12:10
Dobrý nadpis!

Klidně mohl být delší. Ano, to je naše pravice!;-DR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik