Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jendazmoravy

26. 1. 2012 11:26
Autore, je to zajímavé

Vy píšete v blogu určitý názor na katolickou církev. Prosím, to je Vaše právo, mít názor a psát jej. Jen nechápu ten oslí můstek, co s tím má společného Bělobrádek? Redaktor se jej zeptal na postoj a dostal odpověď. Pokud Vy svůj postoj stavíte na přesném opaku toho, co říká katolická církev, tak dost riskujete. Co když papež prohlásí, že v noci je tma? Budete potom tvrdit, že je v noci světlo?

2 0
možnosti
DK

dakram1

26. 1. 2012 11:05
Dělat...

Dělat image strany na tom, že si tam dovleču partu mladých a tvrdím, že to je naše budoucnost je pro mne směšné...co tak vyměnit sice staré..ale za vzdělané....a proč mají o potratech rozhodavat muži? Není to náhodou patriarchát v čiré podobě? A nechat si dítě po znásilnění a pak je předat k adopci...inu velmi bych se zamýšlela: nad jeho dcerou a matkou..a ráda viděla jak dítě porodía pak se ho vzdá....to jsou jen povrchní bludy...

0 0
možnosti

vodní želva

26. 1. 2012 11:13
Re: Dělat...

Ale oni v programu o potratech nic nemají. Oni tím ostatní neobtěžují. Oni to nechtějí uzákonit. Oni pouze tvrdí, že oni sami jsou proti potratům a tak oni na základě vlastního svobodného rozhodnutí se potratu nepodvolí. Někteří naprosto svobodně odmítají i antikoncepci, ale je to jejich věc a jak jsem napsal - oni neprosazují uzákonění těchto zvyků.

2 0
možnosti
JL

jirka1965

26. 1. 2012 10:42
Typická neznalost KDU-ČSL.

KDU-ČSL má svůj program a já bych řekl, že velmi dobrý program, ale společnost jí vnímá jako stranu, která je proti potratům. Samozřejmě, že je to z velké strany dílo jejich politických soupeřů a velmi nízké úrovně našich novinářů.  Napamatuji si, že by KDU-ČSL někdy navrhla poslanecké sněmovně, aby hlasovala o zákazu potratů, dokonce si ani nepamatuji, že by to někdy měli v progarmu. V tom současném jsem o tom nečetl ani zmínku. Víte a když se zeptáte politika na jeho dceru, tak to není odpověď strany, je to jeho postoj, a i kdyby to udělal každý člen této strany, tak je evidentní, že zrovna toto jiným vnucovat nechtějí.

2 0
možnosti
BS

boblanek

26. 1. 2012 11:03
Re: Typická neznalost KDU-ČSL.

Nepsal jsem, že jsou proti potratům - ikdyž uznávám, že to tak asi vyznělo. I já si myslím, že Lidovci mají dobrý program; zejména je podceňován, stejně jako u Zelených, jejich program v ekonomice.

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik