Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

pane slamo uz vam neslouzi pamet.. opozicni smlouva bylo reseni jiste situace kterou zapricinil jan ruml.. bezte plakat na spravny hrob

4 2
možnosti
SB

Pane Jánský, chci se považovat za slušného člověka, a tudíž si myslím, že je mou povinností ocenit i lidi, s kterými v 99% případů nesouhlasím. Takže Vám nyní dávám kladný bod, jelikož nyní Vám dávám plně za pravdu. Jindy Vám třeba budu ostře oponovat nebo Vám budu dávat body záporné. Beru to případ od případu, nikoli podle jména "Petr Jánský", který je většinou názorově někde jinde než já. Ale dnes jste mi promluvil z duše.

2 0
možnosti
JM

Na druhou stranu, Slámo, já jsem rád, že se tak odkopáváte, Vy nestraníku. Nechcete pronést nějaké moudro na ČT? Marná sláva, 4 články z 5 posledních nestačí. A víte co? Já se na Vás trošku mrknu. Například, co jste dělal v dobách, kdy k vyjádření postoje nestačila kupa žvástů, ale bylo třeba projevit jistou dávku statečnosti. Jsem  zvědav, co vyleze.

0 3
možnosti
BS

Přiznávám, p a n e  Mrkvičko, že mám špatné svědomí, že jsem nepodepsal Chartu 77, přestože v mém okolí byla řada chartistů, který jsem si vážil. Je to jeden z důvodů proč se nyní angažuji: léčím si svědomí.

1 1
možnosti
JP

Skvělé!!Národe český-pamatuj![>-]EU P.S,Zeman je jen převlečený Klaus!Rv:-/

2 1
možnosti
SB

To by mu v mých očích bylo jen a jen k užitku (s výjimkou té amnestie, ale i mistr tesař se někdy utne).

0 0
možnosti
Foto

A co měl jiného Klaus nebo Zeman v tom roce 1998 udělat? Tam fakt moc na výběr nebylo.

2 2
možnosti
JM

To nevadí, autor za svá tvrzení není placen / tvrdí to /, ale snaží se, to musíte uznat;-D

0 0
možnosti