Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

AnalyzaNow

18. 3. 2012 20:24
Knize SELHAL v kauze Cunek

Jeho podminka na vystoupeni z vlady resp. jejiho sestreleni, tedy vysledek jim finacovaneho auditu kauzy Cunek, znela, pri veskere masivni korupcnosti ceske politiky mozna jako opatrna a ke tradici svindlu a korupcnosti prilis stedra cesta nalezeni pravdy.

Knize nejenze za povrchni analyzu veci, ktere prinesla (od pocatku, nejen jim?) zamysleny vysledek: Smdi to,ale dukazy nejsou, vyhodil penize ale pohrbil svoji image cloveka NAD korupci. Moc a dulezitost pana dplomacie a Cerninskeho palace mu byla (a je) dulezitejsi.

0 0
možnosti
J

jendazmoravy

18. 3. 2012 20:57
Re: Knize SELHAL v kauze Cunek

Dovolím si oponovat. Knížepánův audit jen řekl to, co bylo prakticky jasné od počátku - analýzou majetku jedné rodiny není možno dokázat, že by tam musel být "neveřejný příjem" půl miliónu. To, že z majetkového auditu se nedá dokázat korupce tak malé částky , to věděli všichni od začátku, to není žádné překvapení. Tedy kníže nic neriskoval. Všechno to bylo jen o přístupu novinářů, kteří se vrhli na Čunkův majetek místo toho, aby opravdu pátrali po tom, kdo a proč by měl Čunka korumpovat.

0 0
možnosti
FK

ataknevim

18. 3. 2012 20:07
....a bylo to skoro povznášející

Bohouši, jak pro koho. Kdybychtu ty povznášené charakterizoval, vymazali by mě! Tak se to domysli.  Víš, kdo se jednou zaplet se zelenými...  Ať je to pán nebo kmán.

0 0
možnosti
KV

_-1-_

18. 3. 2012 19:58
...ale di ty Sybilo

2 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik