Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF(

Že by bylo eurohujerství tou správnou kvalifikací na funkci českého prezidenta? A že se nám ta EU nějak hroutí, nějak to pí Roithová ani jako europoslankyně nezvládá, zadlužení si půjčují, aby mohli přispět na eurovaly pro záchranu více si půjčujících, co s tím paní europoslankyně konkrétně dělá? Zřejmě nic, proto by raději přesedlala na lukrativnější místo.:-/

1 0
možnosti
FK

Josef Brož /reportér/: další z rozsévačů blbé nálady!!! Byl skandální -  dokonce přikládá pod kotel a vymýšlí pojem "hnusná nálada". Nota bene, když  v tom rozhovou uvádí, že v jeho okolí je spousta lidí v exekučním řízení - to je skandálně zavádějící a manipulační! To mu měla paní Roithová jednoznačně vytknout. Sice i další a další, jako mimo jiné ten nesmysl, že jsme ojedinělí tím, že jinou zahraniční koncepci má vláda a jinou prezident. Ten člověk vůbec neví, která bije! Jinak vám, autore, blahopřeju k vašemu rozhodnutí ve volbě prezidenta.  A děkuji za upozornění.

0 1
možnosti
FK

"Klausovi, otci našeho dnešního mafiánského kapitalismu"  Proč myslíte boblánku? Byl to on, kdo prodal svůj podíl stamilionového rodinného majetku estébákovi, který ty prachy získal z vytunelování cca.17 miliardami Chemapolu? Koukám, že jste velmi špatně informovaný. A tak si předchůdce Václava Klause užíval vlastně z vytunelovaných peněz... A to ho kdekdo ještě uctívá a brečí na špatné adrese.

5 1
možnosti
VV

Díky. Už se nebudu cítit jako feminista. Má můj hlas.

0 1
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik