Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

janulator

10. 6. 2011 0:00
Reklama na ČT nepatří

Komerční televize jako jsou Nova a Prima žijí jen z reklam, takže nám nezbývá, než je tam trpět. Ale ČT platíme všichni povinně, a to nejenom my, ale také hoste ubytovaní v hotelích nebo hosté v restauracích , ať jsou odkudkoliv, protože poplatky za televizi, což je vlastně daň z televizoru musí platit všichni kdo ji mají a to bez ohledu na to, zda se na ČT někdo dívá nebo ne. Je nemravné, abychom si na jedné straně všichni tuto televizi platili a ještě trpěli, aby nás při jejích programech otravovala reklama.

Takže buď budou mít všechny televize stejné podmínky, to jest i ČT bude muset žít jen z reklam nebo je nespravedlivé, aby ČT měla příjmy pevné z povinných poplatků, které jí zaručují dostatečný příjem na provoz i vygenerují zisk a ještě vytvářela nadhodnotu z reklam. To způsobuje jen nepřehledné hospodaření a odměny těm, kteří by se v soukromé televizi neuživili.

0 0
možnosti
J

janduben

9. 6. 2011 21:45
uf

takze reklama v novinach za cisare pana, napriklad na krejcovstvi, byla ukazkou novodobeho radu a mafianskeho kapitalismu?

zvasty...

0 0
možnosti
R

raks

9. 6. 2011 21:53
Re: uf

hle ! pán je pamětník a inteligent v jednom. Kolik za císaře pána platil občan koncesionářské poplatky za denní tisk8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik