Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

johnpeters

20. 4. 2010 11:56
Když tak sleduju

ty diskuze k blogům na iDnes,tak čím dál tím víc získávám dojem,že občané tohoto státu by si zasloužili volební vítězství Mladých komunistů v koalici s Komunistickou stranou Cech a Moravy,s tichou podporou ODS,aby se toho galimatiáše zůčastnili opravdu všichni.A ktomu by si měli zvolit Paroubka prezidentem.Tento úřad už je beztak od toho současného dostatečně provařený,takže tento duševní a morální obr nemůže nic zkazit.Ten politický analfabetismus  našich občanů je fakt zarážející.

0 0
možnosti
FS

aroneček

20. 4. 2010 11:26
JOHN JE OBYČEJNÁ NOVINÁŘSKÁ MLUVKA

Podívejte se na minulost pana Johna,kde pracoval,komu tleskal,kdo ho poslal na stáž do USA,umí se přizpůsobit každému režimu,prostě prospěchář-ale mluvit dokáže přesvědčivě a to je tak všechno,jenomže lidem to asi stačí.

0 0
možnosti
PH

petrph

20. 4. 2010 10:32
tak to bychom na něm asi chtěli mnoho

Neboli, současný (spíše přeceněný) volební potenciál jeho strany je tak 6-8%, těžko dosáhne více. Od toho odvíjejme jeho nějaká očekávání. S pár poslanci bude charismatický pan John při dobré konstelaci hvězd přílepek koalice, kde se to bude řezat hlava nehlava o koryta, že jeho hlas o potřebě změn rychle zanikne. Může leda vyhrožovat že vládu potopí a budou nové volby. Při horší (ale pravděpodobné) konstelaci si bude pan John chodit do parlamentu pro statisícový plat a náhrady, a o státu bude rozhodovat pan premiér Paroubek.:-P

0 0
možnosti
BS

boblanek

20. 4. 2010 10:42
Re: tak to bychom na něm asi chtěli mnoho

Nebo může "jen" -  tím, že se tu a tam někde objeví, naznačit trochu jinou politickou kulturu. V Čechách každá kapka výborná. (?)

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

20. 4. 2010 10:07
:)

držím mu palce, bohužel politika není jen o jednom člověku ale o celé straně:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik